Ми у Facebook
05.03.2019, 16:30

Безпеку та добробут країни творять люди справи

5 березня до Рівного завітав голова партії «Основа» та довірена особа кандидата на пост Президента України Сергія Тарути - Андрій Ніколаєнко. В рамках візиту відбулася зустріч з партійним активом Західного регіону.
Також Андрій Іванович планує поспілкуватись з громадськістю Рівного та працівниками Рівненського льонокомбінату.
У розпал передвиборчої гонки, голова партії «Основа» Андрій Ніколаєнко, з робочим візитом завітав до Рівного, щоб оцінити здобутки партії у Західному регіоні та поспілкуватися з виборцями. На зустрічі з партактивом Андрій Ніколаєнко розповів про ключові принципи програми партії та визначив головні положення стратегії економічного розвитку України – Доктрину збалансованого розвитку «Україна – 2030». У ній чітко визначені пріоритети в економіці, внутрішній та зовнішній політиці України. Завдяки цим ініціативам Україна зможе стати країною з достойним рівнем життя, де працюватиме економіка, а люди не тікатимуть закордон на заробітки. Партія «Основа» дотримується трьох головних принципів - Безпека. Добробут. Культура, і працює над тим, щоб всі три складові розвивались паралельно. Починати потрібно з безпеки, вважає Андрій Ніколаєнко:

- У нас є мирний план і ним передбачено чіткий сценарій закінчення війни. Не будучи при владі, ми цей план просували за кордоном як серед дипломатичної спільноти так і в Україні. Щодо безпеки внутрішньої, то це продовження реформування правоохоронної та судової системи, тому що українці всередині країни відчувають себе в небезпеці. Що стосується добробуту, духовні цінності це добре, але одними лише духовними цінностями не можна людину захистити та нагодувати. Голодна людина голосує ногами і обирає заробітки за кордоном. Щоб цього уникнути потрібно зробити так щоб країна запрацювала. Країна запрацює –економіка України запрацює, а для цього у нас є набір конкретних механізмів, - зауважив голова партії.

В Острозі приземлився вертоліт - прилетів Сергій Тарута

Візит передбачає дві складові – розмова з однопартійцями та діалог з громадськістю. З партійним активом Андрій Ніколаєнко обговорив хід передвиборчої кампанії. Соратники отримали настанови, вказівки, як ефективно працювати на місцях. До слова, рейтинг партії «Основа» у Західній та Центральній Україні значно зріс. Сьогодні Андрій Ніколаєнко зустрінеться із жителями Рівного, адже живе спілкування запорука довіри між громадськістю та владою:

- Завітаємо на Рівненський льонокомбінат. Це успішне підприємство, показник того, якою б мала бути вся Україна. Тут виготовляють тканину, а не везуть з Китаю. Виробляють готову продукцію для реалізації не тільки на внутрішньому ринку, а й на експорт. Для мене важливо зустрітись з людьми справи. На таких зустрічах важливо пояснювати і чітко підкреслювати для громадськості, що потрібно покладатись на власні сили і розуміти, що ніхто за нас не вирішить питання війни і миру, ніхто за нас не вирішить питання розвитку економіки. Ми маємо гуртувати українців навколо ідеї економічного прагматизм, української ідеї. Вона полягає не тільки у спілкуванні українською мовою, помісній церкві, а насамперед в потужній економіці, в безпеці кожного українця. Тому, як керівник передвиборчого штабу Сергія Тарути, його довірена особа, намагатимусь донести думку, чому саме Сергій Тарута достойний кандидат, якого Західна Україні і в тому числі й Рівненщина має підтримати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Президентські вибори - 2019: список кандидатів (+БІОГРАФІЧНА ДОВІДКА, ОНОВЛЕНО)





На правах реклами