Ми у Facebook
10.03.2019, 14:21

На Рівненщині зловмисник напав на 11-річну дівчинку [+Фото]

Близько 13.30 учора, дев’ятого березня, у Здолбунові раніше судимий за статеві злочини зловмисник напав на 11-річну дівчинку та намагався вчинити з нею розпусні дії.
На крик дитини із квартири, у коридор вибігла мама дівчинки, а зловмисник утік. Працівники кримінальної поліції Здолбунівського відділення поліції завдяки камерам відеоспостереження встановили особу зловмисика. Ним виявився раніше судимий за статеві злочини відносно неповнолітніх 32-річний місцевий житель.

Його розшукали неподалік місцем проживання та помістили до ізолятора тимчасового тримання у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.



Відомо, що у 2013 році обвинуваченого у трьох аналогічних злочинах засудили до п’яти років позбавлення волі. Тоді правоохоронці за результатами обшуку в його квартирі вилучили особистий комп’ютер, де виявили відео порнографічного змісту за участі дітей.

У 2016 році за зразкову поведінку та відповідно до «Закону Савченко» зловмисник вийшов на волю.

Сьогодні слідчі Здолбунівського відділення поліції повідомили йому про підозру за частиною 2 статті 156 Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі від п’яти до восьми років.

Із дівчинкою нині працюють психологи та працівники ювенальної поліції.






На правах реклами