Ми у Facebook
16.03.2019, 18:00

Бурштин, іномарка, два китайці: На Рівненщині побували гості

Чоловік порушив правила дорожнього руху і "погорів" з торбами нелегальновидобутого бурштину. Так вчора, 15 березня, киянина зупинили поліцейські у Сарнах.
Водій автомобіля «Subaru Outback» рухаючись по мосту, намагався здійснити маневр обгону, тому працівники сектору реагування патрульної поліції Сарненського відділу зупинили іномарку.

Під час перевірки документів у 47-річного жителя Києва, поліцейські у салоні автомобіля виявили двох іноземних пасажирів. З’ясувалося, що двоє чоловіків – громадяни Республіки Китай, які відповідно до документів перебувають на території України законно.



Крім того, під час огляду транспортного засобу правоохоронці виявили шість поліетиленових пакетів із камінням бурштину-сирцю, загальною вагою близько 5 кг.



«Сонячне» каміння слідчо-оперативна група вилучила та у рамках кримінального провадження, розпочатого за статтею 198 КкУ (зберігання майна, здобутого злочинним шляхом) слідчі скеровуватимуть на експертизу.

Автомобіль «Subaru» помістили на територію Сарненського відділу поліції. Вирішується питання про накладення на нього арешту.





На правах реклами