Ми у Facebook
22.03.2019, 14:00

Прокурор поїхав до засуджених

Прокурор Рівненської області провів черговий особистий прийом засуджених, які відбувають покарання у Катеринівській виправній колонії.
Прокурор Рівненської області Богдан Подубинський днями відвідав Катеринівську виправну колонію, що у Сарненському районі.Він перевірив стан дотримання конституційних прав осіб, які відбувають у ній покарання.

Керівник регіональної прокуратури у супроводі начальника виправної колонії Валентина Дорошка обійшов території та корпусів установи – житлових приміщень, прогулянкових двориків, їдальні, арештного дому, дисциплінарного ізолятора.



Також перевірив умови перебування засуджених в установі, звернув увагу на стан медичного забезпечення, матеріально-побутових потреб, організацію харчування, праці та дозвілля.

Після того Богдан Подубинський провів особистий прийом засуджених.Говорили про порядок умовно-дострокового звільнення, застосування заохочувальних норм та забезпечення права на охорону здоров’я.

Засудженим прокурор області надав змістовні роз´яснення. П’ять звернень громадян за його дорученням будуть розглянуті наглядовим відділом прокуратури області.

За результатами візиту планується забезпечення належних умов тримання засуджених та забезпечення їх прав відповідно до міжнародних стандартів. - повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ