Ми у Facebook
01.04.2019, 13:30

Рівненщина: На виборчій дільниці роздавали шоколадки

Спостерігачі "Комітету виборців України" 31 березня 2019 року слідкували за ходом дня голосування та процесом підрахунку голосів на чергових президентських виборах у Рівненській області. Що цікавого помітили на дільницях по області?
Виборчий округ 153, дільниця 560911 (м. Рівне):першою на дільницю прийшла проголосувати жінка о 6 ранку. Як виявилося, вона перевела стрілку годинника на 1 годину назад, а не вперед. Вона просила членів виборчої комісії проголосувати раніше. Мовляв, у цей день має поїздку. Але зробити це їй не дозволили і просили дочекатися 8 ранку.

Виборчий округ 153, дільниця 560685 (с. Грабів Рівненського району): Кожному виборцю, який голосував уперше в житті, урочисто дарували шоколадку. Загалом такий подарунок на цій дільниці отримали 6 виборців. Шоколадку «новачкам» вручають уже після того, як вони зроблять свій вибір в кабінці для голосування.

Виборчий округ 154, дільниця 560358: В селі Мізоч Здолбунівського району спостерігач Рівненського КВУ став свідком ситуації, коли до виборця, який вийшов з виборчої дільниці після голосування в будинку культури, підійшов невідомий. Він хотів дізнатися прізвище кандидата, за якого цей виборець проголосував, ніби-то для опитування. Але не мав ані анкети, ані підтверджуючого документа від організації, яка проводить дослідження. Тому виборець відмовився надавати таку інформацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
За кого найактивніше голосувала Рівненщина

Вибори 2019: хто лідирує в Україні





На правах реклами