Ми у Facebook
03.04.2019, 18:00

За кілька днів у Рівному знову почнеться Кіношкола

фото з ukrinform.ua

Другий сезон стартує дуже скоро.
Уже в суботу, 6 квітня, відбудеться перші заняття у Кіношколі у Рівному, які заплановані на 16.00. Протягом усього навчання слухачі зможуть не лише ознайомитися із азами кіномистецтва, але й зняти у пілотну серію вебсеріалу.

Стрічку зніматимуть за сценарієм, який виберуть з тих, що запропонують учасники Кіношколи.

Заняття безкоштовні. Місце проведення — «Простір» (Соборна, 11)

Почалася реєстрація, яка необхідна для складання оптимальної програми, яка залежить від кількості учасників.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeuUbeWlk3VnbQAXjnHPd7afUm0G2Wazm5mMgI6U52aBt--qw/viewform?fbclid=IwAR3LPkIZSDGDkCNULy2hUHsvhibE9bNRBz8vhT88LoGqUcLaZwwLh-RM-34

Інформація, як запевняють організатори, не передається стороннім особам.

Перший раз Кіношкола у Рівному відбувалася два роки тому — у 2017 році. Тоді навчалося понад сотню учасників. П’ятнадцятеро відомих українських кінематографістів були викладачами Школи, тож “кіношколярі” могли ознайомитися із азами усього кінопроцесу — акторського мистецтва, написання сценаріїв, операторської майстерності та багато іншого. Тоді відвідувачі Кіношколи навіть спробували зняти свій фільм за один день.

Проект КІНОШКОЛА У РІВНОМУ (другий сезон) реалізується за підтримки програми Culture Bridges, що фінансується Європейським Союзом та здійснюється Британською Радою в Україні у партнерстві з EUNIC — Мережею національних інститутів культури Європейського Союзу.





На правах реклами