Ми у Facebook
05.04.2019, 13:04

Вишиванка

Бісерна вишиванка, як і вишиванка хрестиком не втрачає популярності вже безліч років, а останнім часом попит на неї тільки зростає. Барвиста вишиванка від ТМ Бісер Арт порадує вас різноманіттям орнаментів: геометричних, рослинних та інших. З них ви можете обрати варіант, який буде найближчим саме для вас. Вишиванка буде пошита і вишита власними руками, а значить і пасуватиме вам набагато більше, ніж будь-яка придбана готова річ.
Заготовки на одяг для пошиття бісером. В нашому інтернет магазині – www.biser-art.com.ua ви можете знайти широкий вибір продукції. Товари високої якості та за помірними цінами. Всі вишиванки бісером виконані з тканини габардин або льону. Одяг з національним візерунком не тільки яскравий, а й оригінальній. Також майже всі вишиті плаття, вишиванки дитячі і дорослі ви можете замовити і на кольоровому габардині, що є в наявності у багатьох відтінках.

Схема вишивок — це надзвичайно практична альтернатива рахуванню ниточок. Канва сьогодні використовується все рідше, а клітинки та навіть крапочки, куди має проходити голочка вже нанесені водостійкою фарбою на заготовку вишиванки. Кожен може дізнатися більше на сайті.

Красиві вишиванки для дітей стануть приємним подарунком для ваших рідних, а вишивання бісером – чудово проведеним часом довгими вечорами.



До переліку товарів входить: сорочка дитяча, плаття дитяче, сорочка жіноча та інша схожа продукція. Шукайте тут продукцію для вишивання та замовляйте з доставкою будь-яким зручним для вас способом.

Рукодільниці знаються, що працювати легко, адже всі узори вишивок чіткі з виразними кольорами. Яскрава, барвиста вишиванка від ТМ Бісер-Арт зроблена на сучасному обладнанні, завдяки якому ви без проблем зможете розрізнити кожен відтінок малюнку.

Інформацію взято з сайта виробника Бісер-Арт





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ