Ми у Facebook
05.04.2019, 18:06

Які шини 215/65 R16 вибрати?

Модифікація 215/65 R16 є популярним типорозміром коліс, який активно використовується на компактних позашляховиках і кросоверах. Беручи до уваги величезний вибір сучасної продукції в спеціалізованих інтернет-магазинах, водій має можливість швидко підібрати і купити, як літні, так і зимові шини для свого автомобіля.
Переконатися в цьому ви можете, перейшовши за посиланням: https://koleso2000.ua/uk/shini-215-65-16.

Розмірність 215/65 R16 є заводською для таких популярних автомобілів як: Suzuki Grand Vitara, Chery Tiggo, Hyundai Tucson, Ford Mustang, Land Rover Freelander та інших. Крім того, дана модифікація з приставкою «С» може використовуватися на ряді легковантажних автомобілів.

Літні шини 215/65 R16


Літній асортимент покришок 215/65 R16 представлений продукцією від вітчизняних і зарубіжних брендів. Для тих водіїв, хто хоче заощадити без втрати якісної складової, пропонуємо звернути увагу на модель Kormoran Summer SUV. Дані шини виготовляються на заводах компанії в Сербії на високоякісному обладнанні від компанії Michelin.

Модель Summer SUV можна віднести до затребуваною категорії High Terrain, яка дозволяє використовувати покришки, як на ґрунтових поверхнях, так і на асфальтових покриттях. Універсальний протектор із збільшеною контактною зоною допомагає підтримувати оптимальні показники тяги і зчеплення, попутно знижуючи паливні витрати і знос блоків. Розвинена система дренажу має на увазі мінімальну ймовірність виникнення аквапланування навіть з урахуванням зливи і високих швидкостей. Знижена вага кожної покришки позитивним чином позначився на експлуатаційних показниках. Крім того, розробники активно використовували синтетичні матеріали для збільшення ресурсу коліс.

Наступним гідним уваги продуктом стали корейські шини Hankook Dynapro HP2 RA33, які, як і попередня модель з цієї серії, призначені для машин з високою прохідністю. Корейська гума отримала мілкоблочний універсальний дизайн, який дозволяє безпечно і комфортно почувати себе на будь-яких дорожніх покриттях.

Модель обзавелася не спрямованим малюнком протекторних блоків, який був спеціальним чином оптимізований для пересування по дорогах різної якості. Наявність центрального ребра жорсткості позитивним чином позначається на точності управління і курсової стійкості. Додаткової уваги заслуговують блоки протектора, які отримали поперемінний крок в розташуванні, що допомогло зменшити кількість вібрацій і шумів.

Зимові шини 215/65 R16


Зимові шини Hankook Winter I*Cept IZ2 W616 стали справжнім відкриттям для власників коліс з розмірністю 215/65 R16. Свіжа модель отримала новий, функціональний малюнок протектора і перероблену внутрішню конструкцію. Модель адаптована під суворі північні умови, що дозволяє використовувати шини навіть в найхолодніші дні.

Продукт володіє традиційним спрямованим дизайном з великою кількістю V-образних блоків, які отримали зменшені розміри. Додатковим чином було збільшена кількість ламелей, які безпосередньо впливають на безпеку пересування на слизьких ділянках шляху. У плечових областях шин розташувалися інноваційні ламелі-насоси, які стабілізують керованість в процесі гальмування або маневрування на зимових покриттях. Оновлений склад гумової суміші дозволяє протектору залишатися еластичним і функціональним в широкому діапазоні температур.

Ще однією зимової новинкою, яка відрізняється вдалим поєднанням доступної ціни і високої якості стали шини Nokian Nordman RS2. Модель була розроблена для складних дорожніх умов, які часто зустрічаються в нашій країні. Продукт отримав високі зчіпні показники і розвинену систему дренажу. Додатковим чином хотілося б відзначити інноваційні матеріали, які активно використовувалися для досягнення гідних результатів.

Фінський продукт отримав новий склад гумової суміші, який базується на великому вмісті кріосилана і сильця. Присутність великої кількості ламелей позитивним чином позначилося на довжині гальмівного шляху і здатності вбирати воду в призначені для цього порожнини.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ