Ми у Facebook
15.04.2019, 11:20

Гайда фестивалити: Календар фестів у Кам'янці-Подільському

Перфоманси головних цьогорічних подій відбудуться в рамках відкриття туристичного сезону 20 квітня.
На вулиці Троїцька в різних локаціях з 13.00 до 18.00 організатори за допомогою аніматорів будуть презентувати свої фестивалі.

Йдеться про Чемпіонат України з авторалі «Фортеця», фестиваль історичної реконструкції «Тріумфальна арка» до 235-ї річниці повітроплавання в Україні, міжнародний фестиваль «Ретро-фест», міжнародний середньовічний фестиваль-ярмарок «Форпост», фестиваль історичної реконструкції «Остання столиця» до 100-річчя столиці УНР в Кам’янці-Подільському, фестиваль вуличного мистецтва «Республіка», міжнародний кінофестиваль «Бруківка».

КАЛЕНДАР ФЕСТИВАЛІВ:



В розпал відкриття туристичного сезону 20 квітня у Кам’янець-Подільський навідаються шанувальники мотоциклів. Байкери також долучаться до програми.
Відтак планується кілька заходів за їх участю. А саме – проїзд мотоколони байкерів з 14.00 до 15.00 від майдану Відродження, вулицею Лесі Українки, Північна, проспектом Грушевського до площі Польський ринок.



О 15.00 відбудеться флешмоб байкерів «З Україною в серці» біля Ратуші. Опісля Новий замок запрошує на мото-пікнік, який триватиме до самого вечору.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ