Ми у Facebook
17.04.2019, 08:38

Рівненщину очищають від сміття(+ФОТО)

В період від 12 до 19 квітня у Рівному в рамках весняної акції «За чисте довкілля», триває загальноміський день благоустрою. Ця ініціатива прижилася й в іншим містах та селах Рівненщини.

Команда Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному взяла активну участь в щорічній Всеукраїнській акції «За чисте довкілля!».

Акції такого формату виховують любов до природи, бережливе ставлення до неї та бажання прийти їй на допомогу, формують екологічну культуру і почуття особистої відповідальності за природу рідного краю, – говорить директор Рівненського ЦНАПу Юлія ШИГОРЕВА



Загалом до акції долучилося більше вісімсот представників установ, організацій та комунальних закладів міста Рівного.

У Дубні також триває загальноміська толока "Моє місто - моя відповідальність":



Станом на 10.04.19р. КП “Дубноводоканал” здійснив ліквідацію стихійного сміттєзвалища на вул. Сосюри, вивезено 320 м3 сміття. Працівниками КП “Зелене господарство” висаджено 5 червонолистих кленів на майдані Незалежності.
ТОВ “Нива” та ПрАТ “Західний торгово-промисловий дім” провели обрізку крон дерев алеї каштанів біля гуртожитку на пров. Центральний,1 і прибирання прилеглої території. Комунальний заклад “Пологовий будинок” і Дубенська міська поліклініка здійснили прибирання і впорядкування прилеглих територій та скверу. Студенти медичного коледжу прибрали сквер на майдані Незалежності.
Студенти вищого художнього професійно-технічного училища в парку Афганців вирубували дику паросль біля дерев, збирали сміття.



У Клеванській ОТГ громада також зібралась на толоку, 13 квітня всі охочі доєднались до прибирання Клеванського замку, пише Інна Львівська на сторінці у ФБ:







У Тучинський геріатричний пансіонат Рівненської обласної ради, 12 квітня 2019 року завітали студенти Рівненських вузів з волонтерською місією. Енергійна та завзята молодь висадила понад 100 саджанців сосни, встановили дві лавочки для відпочинку, дві урни для сміття, а також допомогли в прибиранні території.





Нагадаємо, Західну Україну зворулиша історія про те, що у лісі в с. Мартинівка юнак назбуирав гору скла по сусідніх лісах, а Молодіжна рада вирішила організувати толоку та вивезти склобій у пункт прийому. Детальніше про історію хлопця, що причепурив ліс у дописі:







На правах реклами