Ми у Facebook
17.04.2019, 16:10

Київ піднявся у рейтингу серед найбільших стартап-міст світу

StartupBlink оновив інтерактивну світову стартап-мапу. Київ зайняв 34 місце з більше ніж 1000 міст, повідомляє "Прямий" канал.
Серед українських міст у рейтингу також є Одеса (235-те місце), Львів (299-те місце), Харків (435-те місце) і Дніпро (561-ше місце).

У столиці нарахували 321 стартап.
У попередньому рейтингу Київ посідав 63-тє місце і піднявся одразу на 29 позицій. У глобальному рейтингу стартап-екосистем від StartupBlink Україна піднялася на чотири позиції і посіла 31-ше місце.

Згідно з рейтингом, серед міст перші три місця, як і раніше, утримують Сан-Франциско, Нью-Йорк і Лондон. Серед країн - США, Велика Британія і Канада.
Позиція країни в рейтингу залежить від кількості проектів, їх якості та бізнес-середовища стартап-екосистеми. Позиція міста залежить від того, наскільки сильною є екосистема, і заснована на власному алгоритмі авторів звіту. Додавати стартапи й організації можна самостійно і безкоштовно, але всі проходять обов'язкову верифікацію.

ДОВІДКА:


StartupBlink - це глобальна карта екосистем стартапів, яка показує стан стартапів по всьому світу. В основі StartupBlink знаходиться постійно оновлюваний глобальний каталог стартапів, коворкінг-майданчиків, інвесторів, технічних репортерів і найбільших стартап-організацій в світі.

Стартап, стартап-компанія — нещодавно створена компанія (можливо, ще не зареєстрована офіційно, але планує стати офіційною), що будує свій бізнес на основі інновацій або інноваційних технологій, не вийшла на ринок або почала на нього виходити і володіє обмеженими ресурсами, пише Вікіпедія.





На правах реклами