Ми у Facebook
18.04.2019, 16:00

Допомога багатодітним сім'ям: Триває прийом заяв

З 1 квітня 2019 року в Україні збільшується допомога багатодітним сім’ям.
Уряд виплачуватиме батькам на кожну третю і наступну дитину щомісяця 1 700 грн. Виплати здійснюватимуться до тих пір, поки дитині не виповниться шість років.

Щомісяця багатодітним сім'ям виплачуватимуть 1700 гривень

На сьогодні для призначення допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних сім’ях, органи соціального захисту населення Рівненщини прийняли близько 3 тисяч заяв.

Нагадаємо,
доплата стосується не лише тих, хто народив чи народить дитину цього року. Кожна сім’я, яка має посвідчення багатодітної, може з 1 квітня оформити додаткову допомогу на дитину. Якщо в родині четверо дітей, двом з яких ще немає шести років, держава виплатить на кожну з них по 1 700 грн. Це додатково до щомісячних 860 грн. допомоги при народженні дитини.

Рівняни коментують обіцянку уряду

Для того, щоб оформити допомогу на дитину, матері або батькові слід звернутися до управління соціального захисту населення за місцем проживання та написати заяву на отримання грошей.

При собі також потрібно мати оригінал і копію посвідчення багатодітної сім’ї, без якого оформити допомогу буде неможливо, та свідоцтва про народження дітей.





На правах реклами