Ми у Facebook
20.04.2019, 14:00

Фурам - штрафи: які правила на Рівненщині

Найближчим часом у селі Опарипси Радивилівського району відновить роботу стаціонарний пункт габаритно-вагового контролю транспорту.

«З початку року він не працював, адже потрібне погодження схеми розміщення дорожніх знаків від Департаменту патрульної поліції Нацполіції України. Сьогодні управління інфраструктури та промисловості Рівненської ОДА отримало такий дозвіл. Наразі чекаємо погодження графіку від патрульної поліції в Рівненській області. Тож вже невдовзі на ділянці 434 км автодороги державного значення М-06 «Київ-Чоп» продовжать перевірку вантажівок на перевантаження», - розповів заступник голови ОДА Ігор Тимошенко.



Він наголосив на важливості таких перевірок задля збереження доріг. Адже внаслідок неконтрольованого руху вантажівок дорожне полотне деформується і утворюється колійність.

На Рівненщині через нетверезого водія перекинулась фура і перекрила дорогу [+Фото]

На сьогодні окрім стаціонарного в Опарипсах, в області діють два пересувні ГВК – на трасі «Київ-Чоп» біля Корця та на автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» поблизу села Нова Любомирка. Лише за минулий рік за понаднормову вагу власникам вантажівок нараховано понад 144 тисяч євро штрафу.





На правах реклами