Ми у Facebook
24.04.2019, 18:01

Знай наших: рівненські каратисти на змаганнях

Вихідними у Києві відбувся відкритий Кубок Мацушими з карате кіокушинкайкан. В турнірі взяло участь більше 200 спортсменів із Хорватії, Естонї, Даніі, Польщі, Австрії, Білорусії, Ізраїлю, України.
Національну Федерацію кйокушінкаі карате унія України представляла на турнірі команда бійців з Рівненської області.

У підсумку наші хлопці та дівчата показали достойний результат. Срібні медалі додому привезли Анастасія Симончук Ліля Наумова. Із бронзою фінішували Євгеній Вєтров, Гергій Вєтров, Назар Поліщук, Влад Сембай, Марк Васільєв.

Варто зазначити, що очільник обласної федерації Євгеній Вєтров в розділі тамешиварі (розбивання твердих предметів) показав кращий результат турніру. Він розтрощив 18 дощечок.

-Змагання дуже високого та професійного рівня. Видовищні поєдинки, серйозна конкуренція, досвідчені бійці як українського так і міжнародного рівня. Для нас у цьому місяці це був другий серйозний Чемпіонат. Мало було часу на відпочинок та відновлення, всього 2 тижні. Вважаю, що ми виступили і зробили усе можливе. Наступний крок - Чемпіонат України по ката у Івано-Франківську 12 травня, - прокоментував керівник РОФККУУ Євгеній Вєтров. - повідомляє Інформаційна служба Рівненської обласної федерації кйокушінкаі карате унія України





На правах реклами