Ми у Facebook
29.04.2019, 12:42

Жінки з Рівненщини можуть повчитися у Європарламенті

фото з osoblyva.com.

Європейська Асамблея жінок-депутатів оголошує конкурс та запрошує активних представниць жіноцтва до участі в другому національному конкурсі на кращі жіночі ініціативи в Україні, які стали вагомими для демократичного розвитку місцевих громад.
У конкурсі можуть взяти участь депутати, підприємці, науковці, митці, громадські активісти, які зробили особистий вагомий внесок у розвиток своєї громади. Автори п’яти найкращих жіночих ініціатив будуть нагороджені тижневою навчальною поїздкою до Європейського Парламенту.

Переможців визначатимуть у п’яти номінаціях: «Підприємництво», «Врядування», «Громадська діяльність», Наукова діяльність», «Нова Україна».

Організаторами конкурсу виступила Європейська Асамблея жінок-депутатів у партнерстві з Асоціацією міст України, Представництвом Ради Європи в Україні та Всеукраїнським об’єднанням жінок-депутатів.

Метою конкурсу є підвищити мотивацію жінок до активної діяльності в площині демократичних змін через популяризацію кращих реалізованих ініціатив з різних громад України.

Прийом та розгляд заявок триватиме упродовж березня-травня 2019 року. У травні відбудеться підсумкова Конференція у Верховній Раді України та нагородження переможців. У червні-липні буде видано збірник кращих жіночих ініціатив в Україні. А в жовтні переможці конкурсу поїдуть на навчання до Європарламенту.

Зацікавлені можуть 15 травня має надіслати заповнену форму на електронну адресу: euro.assembly@gmail.com або звичайним листом за адресою: 08205 Київська обл., м. Ірпінь, а/с 15 «Європейська Асамблея жінок-депутатів». Деталі конкурсу можна дізнатися за номерами телефонів: +38 096 059 67 26, +38 063 146 67 77.

Про це повідомляє прес-служба Рівненської обласної ради.

Нагадаємо, що можна знайти роботу в меморіальному центрі. Також студенти-економісти з Рівненщини в трійці найкращих в конкурсі Global Money Week





На правах реклами