Ми у Facebook
29.04.2019, 23:32

На Рівненщині сталася аварія з великою кількістю постраждалих

ДТП сталася у селі Грушвиця Друга Рівненського району.
Поліцейські на місці події встановили, що водій автомобіля «Opel Vectra» на іноземній реєстрації, 18-річний житель села Молодаво Дубенського району, їхав у напрямку Львова, під час виконання маневру обгону інших транспортних засобів, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем «DAF» під керуванням 68-річного громадянина Республіки Сербія.




Внаслідок ДТП постраждав водій легковика та ще двоє його пасажирів. У кермувальника медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, закриту травму грудної клітки та забій легень, а у 16-річної жительки села Мирогоща — закриту черепно-мозкову травму та забої тіла. Водія та пасажирку госпіталізували у травматологічне відділення.



18-річний житель села Варковичі отримав відкриту черепно-мозкову травму та гематому головного мозку. Парубок перебуває у реанімації.



Водій автомобіля «DAF» у ДТП не постраждав, відповідно до медичного освідування він був тверезий.



У водія легковика відібрали зразки крові на предмет визначення сп’яніння.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчим Рівненського районного відділення поліції розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Нагадаємо, нещодавно за добу сталися дві ДТП з постраждалими. А також сварка між сусідами переросла у кривавий конфлікт





На правах реклами