Ми у Facebook
30.04.2019, 08:00

Чи припиняться дощі 30 квітня?

Якою буде погода у Рівному та області в середу?
На жаль, погода вносить свої корективи у наші плани щодо шашликів-пікніків на великодні й травневі вихідні. Зате радітимуть городники, які бідкались з приводу посухи у квітні.

Напередодні метеорологи та ДСНС оголосили на Рівненщині штормове попередження (жовтий рівень, потенційна небезпека). На Великдень внаслідок затяжних дощів піднявся рівень води у річках і озерах. Місцями вода з водойм заливала поля, городи та автомобільні шляхи. Потоки води підмили ділянки двох автодоріг на під‘їзді до села Онишківці Дубенського району. А в Костополі град побив цвіт фруктових дерев - вишень і персиків.

За інформацією Укргідрометцентру, в середу, 30 квітня, у Рівному та області також дощитиме, температура повітря вночі +7…9, вдень +13…15 градусів.

За даними sinoptik.ua, 30 квітня у Рівному сонце практично не з'являтиметься з-за хмар. Майже весь час йтиме сильний дощ, який у другій половині дня повинен послабшати. Ближче до вечора дощ припиниться. Температура повітря +9…12 градусів тепла.

За попередніми прогнозами синоптиків, у Рівному та області розпогодиться і визирне сонце 2 травня, а наприкінці тижня знову дощитиме.

Якою буде весна-літо 2019?(+ПРОГНОЗ)

2019: Прогноз погоди в Україні на весь рік

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами