Ми у Facebook
01.05.2019, 10:00

БК "Рівне" зіграє з лідером Чемпіонату

БК “Рівне” зіграє домашні матчі з лідером та абсолютним фаворитом Чемпіонату України
Баскетбольний клуб “Прометей” з Кам’янського є абсолютним фаворитом Вищої ліги Чемпіонату України з баскетболу. Свій статус команда підтверджує і результатами. Впевнено відігравши перший етап змагань 31 перемога у 32 матчах, кам’янці не здають позицій і на фінальному етапі. Так вже за чотири матчі до завершення другого групового раунду “Прометей” достроково забезпечив собі перше місце турнірної таблиці.

Ігри БК “Рівне” – БК “Прометей” відбудуться у рівненському Спорткомплексі “ДЮСШ-4” у суботу 4 травня о 17:00 та в неділю 5 травня о 12:00.

Протягом сезону суперники лише двічі засмутили команду з Кам’янського. Вперше це сталося на початку чемпіонату, коли “Прометей” несподівано на своєму майданчику поступився БК “Маріуполь” 74:85, а вдруге це сталося на фінальному етапі у Тернополі, коли гравець господарів Владислав Рижов з фінальною сиреною закинув триочковий, принісши перемогу своїй команді 82:79.

БК “Рівне” та “Прометей” вже двічі зустрічалися в цьому сезоні у фінальній частині. Матчі відбулися у Кам’янському. В обох поєдинках рівняни дали гідний бій супернику, але в обох іграх господарі були сильнішими 88:79 та 84:73.

В складі “Прометея” виступають відразу три легіонери, що для чемпіонату Вищої ліги є доволі унікальним показником. Лідером атак кам’янців є Макс Конате, який за гру набирає в середньому 18,2 очки та робить 10,3 підбирань. Ханнах Супрім Шакур у “Прометеї”, згідно статистики, є головним плеймейкером – 7,1 результативна передача за матч та 14,6 очок за гру. Ще один легіонер Мартез Уолкер приносить команді в середньому 15,4 очки за гру.

Саме після виїзних ігор з “Прометеєм” у БК “Рівне” стався певний спад у грі та результатах, команда почала чергувати упевнені перемоги з несподіваними поразками, але зараз команда налаштована як ніколи вийти з цієї психологічної ями та саме в іграх з лідером показати та реалізувати увесь свій потенціал.

В БК “Рівне” очікують, що це будуть дві суперматчі, в яких обидві команди покажуть гру найвищого гатунку. Такі поєдинки та такий баскетбол не можна пропускати! Зазначимо, що гості також їдуть разом зі своїми уболівальниками і вже викупили квитки на цілий сектор в нашому спорткомплексі. Тому, ми нагадуємо, усім тим хто цінує свій час та комфорт, що відтепер квитки на всі матчі чоловічої та жіночої команди Баскетбольний клуб “Рівне” можна придбати онлайн не виходячи з дому. Особливо зараз це буде дуже актуальним у таких надвідповідальних матчах з достойним та сильним суперником як “Прометей”. Тож, не зволікайте, вже зараз Ви можете придбати квитки на найближчі ігри нашої чоловічої команди. Для цього необхідно перейти за цим посиланням.






На правах реклами