Ми у Facebook
05.05.2019, 16:30

Гороскоп на тиждень 6 - 12 травня

Астрологічний прогноз для всіх знаків зодіаку.


ОВЕН (21.03-20.04). Підготуйтеся до насиченого та досить напруженого тижня. Щоб уникнути головного болю, спокійно займіться чимось одним, але головним, і не розпорошуйте свій час та сили на дрібниці.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-20.05). Не перевантажуйте себе роботою, затримуючись там допізна. Зараз вам необхідно повноцінно відпочивати. І не варто нічого міняти. Вихідні пройдуть позитивно, у товаристві друзів і, можливо навіть, коханої людини.

БЛИЗНЮКИ (21.05-21.06). Яскравий тиждень буде вдалим на всіх фронтах. Ви перестанете сумніватися в собі, своєму успіху, у тому, що ви потрібні й вас дуже люблять та шанують. Усе буде складатися саме так, як ви бажаєте і постараєтесь.

РАК (22.06-22.07). Обережніше з екстравагантними ідеями та пропозиціями! Не виключені прикрі перешкоди у справах і планах, однак ви зумієте швидко їх подолати. У вихідні не піддавайтесь привабливим пропозицям, краще спокусіть кого-небудь самі.

ЛЕВ (23.07-23.08). На роботі можливі зміни на вашу користь, причому не останню роль зіграє ваша особлива чарівність. У вас є всі шанси добре заробити і піднятися кар'єрними щаблями. Приймайте рішення виважено, не кваптеся хапати те, що простіше і лежить на поверхні.

ДІВА (24.08-23.09). Сприятливий тиждень для роботи, кар’єри і подорожей. Однак не метушіться, якщо хочете уникнути перенапруги та помилок. У вихідні приділіть увагу трохи занедбаному дому та господарству.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Вам зараз необхідно підвищити свій професійний рівень, Здобути нові знання, тож будьте готові до змін на роботі та додатковим вимогам начальства. Бажано більше часу проводити на самоті. Не варто намагатися вирішити чужі фінансові проблеми.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Фортуна до вас прихильна. Можливий помітний кар'єрний ріст і навіть збільшення зарплати. У будь-яких обставинах ви зможете зберегти внутрішній спокій, позитивний настрій та поділитися цим з близькими людьми.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Досить ефективними виявляться ділові зустрічі та перемовини. Гарний настрій супроводжуватиме вас уесь тиждень, а будь-які зміни та несподіванки - тільки на краще. Не метушіться, будьте послідовні, дотримуйтесь свого слова.

КОЗОРІГ (22.12-20.01). Настали трудові будні, коли треба все надолужити, тож працюйте над своїми завданнями і незавершеними справами. Втім, час зараз сприятливий і для старту нових бізнес-проектів. Не відмовте у допомозі родичам, будьте тактовнішими у спілкуванні.

ВОДОЛІЙ (21.01-20.02). Імовірна ситуація, коли плани, які довго виношувалися та нарешті здійснилися, доведеться міняти через нові обставини. Не намагайтеся вирішувати свої й чужі проблеми одночасно, інакше до кінця тижня відчуєте занепад сил.

РИБИ (21.02-20.03). Перш ніж щось казати та робити, подумайте. Не намагайтеся будь-що довести свою правоту, у спірній ситуації краще відступити. Життя саме все розсудить. Поступитесь малим зараз – будете мати набагато більше потім. Вихідні краще присвятити тихому пасивному відпочинку.



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 29 квітня - 5 травня
Сонник на кожен день тижня
Гороскоп на 2019 рік для всіх знаків Зодіаку
Китайський гороскоп на 2019 Рік Жовтої Земляної Свині

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами