Ми у Facebook
10.05.2019, 17:21

"Порятунок найціннішого, що є у кожного із нас - життя та здоров’я стало справою всього його життя"

У Рівному помер відомий медик.
Вчора, 9 травня, близько опівночі, перестало битися серце Кльонова Олексія Володимировича – успішного керівника Рівненського військового госпіталю.

Про це написав Прес-офіцер Міністерства оборони України в Рівненській області підполковник Віктор Шубец на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

Олексій Кльонов, фото з facebook.com/victorchyk
Олексій Кльонов, фото з facebook.com/victorchyk


"Я приїхав до Рівного у 2006 році для подальшого проходження служби. Пам’ятаю, як познайомився з начальником Рівненського військового госпіталю – вже тоді полковником медичної служби. Високий, фізично розвинений, комунікабельний, позитивний, завжди готовий прийти на допомогу друзям та колегам.

Порятунок найціннішого, що є у кожного із нас - життя та здоров’я стало справою всього його життя. Через руки Олексія Володимировича пройшли тисячі пацієнтів, як в пункті постійної дислокації, так і на сході України - в Покровському військовому госпіталі. Він був одним із тих військових керівників, хто все тримає на контролі – все сам. Інформаційний супровід подій за напрямком діяльності брав теж на себе.

Крайній медіа-захід офіцери Інформаційної агенції Міністерства оборони України (м.Рівне) за його безпосередньої участі організовували 7 березня цього року, коли Рівненський військовий госпіталь отримав сучасний рентген-діагностичний комплекс. Ще минулого тижня планували, пропонували, хотіли, переконували начальника військового госпіталю – не судилося…", - написав Віктор Шубец.

Колектив Видавничого дому "ОГО" висловлює співчуття рідним та близьким померлого.





На правах реклами