Ми у Facebook
11.05.2019, 09:00

Ті, хто отримали російські паспорти, можуть втратити допомогу від України

фото з nv.ua.

Урядовці мають щодо цього конкретні наміри.
"Уряд ухвалив рішення про визнання недійсними паспортів, які видано уповноваженими органами РФ після 28 квітня 2019 року. Ця акція Росії проти України порушує принципи та норми міжнародного права та несе пряму загрозу державному суверенітету, територіальній цілісності нашої держави. Відповідні проекти актів КМ розроблено Міністром з питань тимчасово окупованих територій Вадимом Чернишем.

Документи центрів видачі російськи паспортів у м. Новошахтинську та с. Покровське не будуть визнаватись", - написала міністр у справах ветеранів Ірина Фріз у мережі Фейсбук.

Ініціювали опрацювання пропозиції про те, що ті, хто отримали паспорти РФ в спосіб, що порушує міжнародне право та загрожує суверенітету нашої держави, до бази даних і позбавити їх соціальних виплат чи пенсій з боку України.

Нагадаємо, що Президент Росії Володимир Путін підписав указ, яким дозволяється мешканцям районів Донецька та Луганська, які окупували терористи, в спрощеному порядку отримувати громадянство Росії. Повідомлення про це уже з’явилося на сайті Кремля.

Питання подвійного громадянства перезріло, його потрібно було вирішувати багато років тому, коли почалися перші факти подвійного громадянства, в тому числі і можновладців. Саме тому це питання потрібно вирішувати якомога швидше.





На правах реклами