Ми у Facebook
14.05.2019, 09:38

Трикімнатні квартири в ЖК CHICAGO Central House від надійного забудовника

Трикімнатна квартира у житловому комплексі CHICAGO Central House — раціональне рішення для активних мешканців мегаполісу з безліччю інтересів. Тут вдосталь простору для реалізації дизайнерського потенціалу. А оскільки будинок знаходиться на вулиці Антоновича, буде змога залишатися в епіцентрі культурних та бізнес-подій Києва.

7 переваг проекту нерухомості


• Яскравий стиль. ЖК CHICAGO Central House з каскадною етажністю підкреслюватиме красу архітектурного ансамблю міста.
• Забудовник, якому довіряють. Реалізацією проекту займається SAGA Development. Вся необхідна проектна документація є на офіційному сайті.
• Продумана концепція, якість матеріалів і будівництва.
• Привабливе розташування. Житловий комплекс будується безпосередньо поруч зі станцією метро «Олімпійська». Дорога на автівці до Хрещатика займає 5 хвилин. Район рясніє різноманітними об’єктами соціальної інфраструктури. У пішому доступі — НСК «Олімпійський», школи і заклади вищої освіти, йога-студії і фітнес-клуби, кафе і ресторани, шоуруми і супермаркети, музеї і театри, аптеки і сервісні центри.
• Інфраструктура, гідна уваги. На території заплановано відкриття велопаркінгу та пункту прокату велосипедів. Передбачено підземний паркінг. Перші поверхи відведено під об’єкти комерційного призначення, а значить, все необхідне для вашого комфорту буде в самому будинку.
• Вільне планування квартир.
• SFERA living system, яка включає мобільний застосунок SFERA, управителя ATMOSFERA і систему «розумний будинок».

ЖК CHICAGO Central House ретельно охоронятиметься.

Як виглядають трикімнатні квартири в ЖК ЧИКАГО


Квартири трикімнатні в ЖК CHICAGO Central House створені для тих, хто любить вільний простір. Площа варіюється від 91,1 до 148,19 кв. м. Вікна панорамні. Висота стелі сягає 3 м. Плануваннями передбачено просторі спальні, вітальню, кухню, лоджію, ванну кімнату і санвузол. Є варіанти з великою гардеробною. Забудовник пропонує також трикімнатні дворівневі квартири. Такій квартирі личитиме хай-тековий і скандинавський дизайн, мінімалізм, лофт чи конструктивізм, якщо вони вам до вподоби.

Якщо в повноцінній обідній зоні потреби немає, можна організувати в центрі кухні острів з барною стійкою. На лоджії можна облаштувати кабінет, лаунж-зону з кальяном чи місце для читання та вечірніх розмов за келихом вина. У вітальні — власну картинну галерею чи домашній кінозал, де знайдеться також місце для вінілового програвача, книжкових полиць та міні-бару.

Обирайте поверх і кількість кімнат на сайті та телефонуйте у відділ продажів, щоб дізнатися всі деталі, які стосуються купівлі квартири!





На правах реклами