Ми у Facebook
15.05.2019, 11:22

Рівненщина: правоохоронці вважають, що на депутата скоїли замах

Прикрість трапилася кілька днів тому
13 травня, близько третьої ночі невідомі кинули гранату РГД 5 у спальну кімнату будинку 57-річного жителя села Яцьковичі, який працює у лісництві та є депутатом районної ради. Внаслідок вибуху ніхто не постраждав, оскільки вся сім’я гуляла на весіллі у цьому ж селі.

Проведеними першочерговими заходами поліцейські встановили, що злочин був вчинений з хуліганських мотивів, тож відомості за цим фактом були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Провівши додаткові слідчі дії, поліцейські перекваліфікували вказану подію на замах на вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя двох і більше осіб за частиною 3 статті 15, пунктом 5 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України.

У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють осіб, причетних до злочину. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 15 років і довічно.

За повідомленням з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Нагадаємо, що кілька днів тому до поліцейських звернулася 34-річна рівнянка, що невідома жінка намагалася вдарити її п’ятирічного сина.





На правах реклами