Ми у Facebook
20.05.2019, 10:13

Запитайте у експертів сфери нерухомості Рівного

Портал OGO.ua продовжує серію онлайн-конференцій із фахівцями різноманітних сфер життя Рівного. Цього разу ми запрошуємо вас до онлайн-спілкування з фахівцями у сфері нерухомості.


Ми вже повідомляли про те, що скоро у Рівному запрацює "гаряча лінія", яка надаватиме рівнянам консультації щодо придбання квартир і "підводних каменів" купівлі житла у новобудовах.

Зателефонувавши на «гарячу лінію», ви отримаєте юридичну, організаційно-технічну, будівельну консультації у сфері нерухомості. Також вам зможуть порадити, які будинки краще обирати, які документи перевіряти у забудовника, які райони міста підходять саме вам, яка площа є оптимальною вашій родині, допоможуть розібратися з «підводними каменями» квадратних метрів житла у новобудовах Рівного та багато іншого…

Сайт "ОГО" також хоче допомогти рівнянам знайти відповіді на питання у сфері нерухомості.
Тому вже сьогодні ми починаємо збір хвилюючих вас питань у сфері нерухомості, які ми передамо експертами "гарячої лінії". Після обробки ваших питань - експерти дадуть фахові відповіді, які ми обов'язково опублікуємо їх на нашому сайті.
Питання приймаємо впродовж двох тижнів, в період з 20 травня до 2 червня.
Пишіть нам на електронну адресу info@ogo.ua або лишайте свої питання в коментарях під цією публікацією!





На правах реклами