Ми у Facebook
21.05.2019, 10:30

Зірвало дах: На будинок рівненського бізнесмена кинули гранату (+ФОТО)

До поліції сьогодні, 21 травня, близько 01:20 надійшло повідомлення про вибух на території приватного будинку на вулиці Бориса Степанишина обласного центру.
Слідчо-оперативна група на місці події попередньо встановила, що невідома особа кинула вибуховий предмет на дах будинку, який належить 45-річному рівнянину, приватному підприємцю. Як повідомляє UA:РІВНЕ будинок належить Олегу Каштану. Внаслідок вибуху пошкоджено покрівлю.


Підірвали гранату під порогом дому(+ФОТО)

На момент інциденту у помешканні окрім господаря перебувало ще четверо осіб. Ніхто з них не постраждав. У ході проведення огляду місця події працівники вибухотехнічного відділу ГУНП виявили численні металеві уламки неправильної геометричної форми на даху будинку, сходах та прилеглій території. За попередньою інформацією, вибухнула граната РГД 5. Вилучене відправлено для проведення експертизи.


Вибухова Рівненщина: кинути гранату стає звичною справою?

За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Поліцейські встановлюють осіб, причетних до злочину.

Нагадаємо, це вже не вперше на подвір'я Олега Каштана кидають гранату, минулого року, в січні це трапилось вперше.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ