Ми у Facebook
23.05.2019, 11:05

Хомчака представили у Міністерстві оборони(+ВІДЕО)

Сьогодні, 23 травня, у Міністерстві оброни України відбулася офіційна церемонія представлення керівному складу оборонного відомства та Збройних Сил України новопризначеного начальника Генерального штабу України – Головнокомандувача ЗС України.
Міністр оборони України привітав генерал-лейтенанта Руслана Хомчака з призначенням на дуже відповідальну і серйозну посаду, побажав успіхів і перемог, а також визначив відповідні завдання.



- Руслан Борисович точно не є новою людиною для Збройних Сил України. Він пройшов службу на всіх командних посадах, починаючи від командира взводу, добре знає здобутки, наявні проблеми, і знає над чим потрібно працювати. Тому у мене немає жодних сумнівів в тому, що якість виконання поставлених завдань буде нарощуватись, ефективність підвищуватись і Збройні Сили будуть готові до виконання завдань, які визначні законами України, - зазначив Степан Полторак.



Нагадаємо, Руслан Хомчак родом з Рівного. Його, відповідно до указу Володимира Зеленського, признечено Головою Генерального штабу ЗСУ.





На правах реклами