Ми у Facebook
26.05.2019, 17:20

Мітинг за імпічмент: Зеленський заявив, що критики не боїться

Фото: glavcom.ua

У Рівному розгорівся скандал із затриманням підлітків, які взяли участь в мітингу за імпічмент президента Володимира Зеленського.
Як повідомляє поліція, 25 травня, близько 12 години під час несення служби поліцейським Рівненського відділу поліції на Майдані Незалежності обласного центру було виявлено двох молодих людей із плакатами політичного спрямування. Для встановлення їхніх осіб, дівчині та хлопцеві було запропоновано пройти до відділу поліції, на що обоє погодилися. При цьому жодним чином їхня свобода та пересування не обмежувались.

На цей скандал не зміг не відреагувати і президент України Володимир Зеленський. Коментар з приводу затримання мітингарів він розмістив на свої сторінці у ФБ:

- З’ясував ситуацію щодо нібито затримання хлопця та дівчини, які влаштували проти мене протест у Рівному. Ніякого затримання не було, але правоохоронці могли діяти м’якше. В поліції проведуть службову перевірку.
Закликаю МВС не вживати заходів проти політичних протестувальників, якщо люди не порушують правопорядок. Критики не боюся, - йдеться в дописі.






На правах реклами