Ми у Facebook
27.05.2019, 14:11

WOG CAFE відчинив двері для пасажирів вже третього аеропорту країни

Компанія WOG, яка успішно розвиває рітейл-послуги та мережу кафе під власним брендом, відкрила новий заклад у міжнародному аеропорту Львова ім. Данила Галицького. WOG CAFE розташоване навпроти шостого гейту на третьому поверсі в зоні вильоту міжнародних рейсів аеропорту та працюватиме в режимі 24/7.
Загальна площа об’єкту – 155 кв.м. Кафе розраховане на 40 посадкових місць.

«WOG CAFE вже представлені в двох столичних аеропортах. Їх популярність доводить, що закладів саме такого формату потребують інфраструктурні об’єкти та основні транспортні хаби в Україні. Кафе у Львівському аеропорту ми зробили максимально затишним. Тут пасажири зможуть придбати улюблені страви, напої зі знайомого меню WOG CAFE за звичними цінами, необхідні дрібнички в дорогу», — розповідає Максим Пятаков, керівник напрямку громадського харчування WOG.



Пасажирам аеропорту у кафе пропонують широкий вибір кавових напоїв, соків і фрешів, різноманітних страв та десертів. В меню закладу – перші страви, комплексні сніданки, салати, фреш-сендвічі, лаваші, хот-доги, круасани, мафіни, профітролі, пончики, тістечка, торти та чізкейки та багато іншого. Загалом меню містить понад 60 найменувань страв та напоїв.

Ціни – демократичні. Так, хот-дог XL коштуватиме 59 грн, середнє капучіно — 45 грн, фреш-сендвіч з куркою, тунцем або сиром фета – 79 грн, салати в асортименті — 85 грн.

Значну частину представленого асортименту можна придбати у форматі «to go», який дозволяє кожному пасажиру взяти з собою їжу та напої на борт літака.

«Ми вітаємо мережу WOG CAFE, одного з лідерів на ринку, що має серйозні напрацювання у сфері обслуговування подорожуючих, у нашій дружній великій родині. І запрошуємо усіх наших пасажирів відвідати та належно оцінити цей заклад», – прокоментувала Генеральний директор ДП «МА «Львів» ім. Данила Галицького» Тетяна Романовська.



У новому закладі, як і в усіх WOG CAFE, діятиме програма лояльності PRIDE. Скориставшись додатком, кожен відвідувач закладу зможе накопичувати бонуси за покупки і списувати їх на продукцію в WOG CAFE і WOG MARKET.

Відзначимо, що за кілька років роботи в Україні мережа WOG CAFE встигла заробити репутацію лідера на ринку харчового рітейлу, представляючи свою продукцію не тільки на АЗК та в 16 швидкісних потягах Інтерсіті, але й в мережі міських кав'ярень у Києві та Львові.





На правах реклами