Ми у Facebook
28.05.2019, 19:21

В яких випадках можна носити сережки з перлами різних кольорів?

Перли можуть бути не лише чорними чи білими. Природа створює справжні різнокольорові шедеври. З перлами виготовляють і прості сережки-«цвяшки» (найпоширеніший варіант), і більш складні прикраси.
В мережі магазинів «Ювелірна Карта» ви можете придбати сережки на різні випадки життя. При цьому важливо враховувати колір перлів. Вони мають відповідати відтінку шкіри, загальному стилю та формату проведення часу.

Білі перлини


Універсальний вибір. Елегантна простота, яку можна використовувати на різні випадки життя. Гарно поєднуються з різними відтінками шкіри: від світлих до найтемніших. Такі ювелірні вироби можна надягнути разом з повсякденним одягом. Джинси, кросівки, футболки не виглядають безглуздо разом з «цвяшками», в які вставлені білі перлини.

Якщо мова йде про весілля чи інші святкові заходи, білий колір є найкращим вибором.

Чорні перлини


Найкраще поєднуються зі смаглявою шкірою теплих відтінків. Як і в попередньому випадку, вдало поєднуються з офіційним та повсякденним одягом. Чорні перли особливо добре доповнюють темні ділові костюми. Багато жінок люблять надягати такі прикраси на гала-концерти, вечірки, презентації та тому подібні заходи.

Витонченість чорних перлів може зробити більш елегантним і напівформальне вбрання. Це непоганий варіант для вечері з друзями, зустрічі з колегами поза межами офісу.

Рожеві перлини


Світле волосся і рожеві перлини зазвичай є вдалим поєднанням. При цьому навіть не має великого значення дизайн сережок. Прохолодні світлі відтінки шкіри підсилюються ніжним рожевим кольором. Тож це саме те, що треба жінкам з північною зовнішністю.

Ще одна особливість рожевого кольору – створення романтичної атмосфери. Легке літнє чи вишукане коктейльне плаття разом з рожевими перлинами підкреслюють жіночність.

Лавандові перлини


Лавандовими називають різні світло-фіолетові відтінки. Такі перлини використовуються в ювелірній справі доволі рідко в порівнянні з описаними вище. Ефектні та вишукані «цвяшки» з лавандовими перлинами підкреслюють засмаглі, оливкові відтінки шкіри.

Такі ювелірні вироби вдало поєднуються з формальним та повсякденним одягом. Оскільки сьогодні в моді сині офісні костюми, світло-фіолетові прикраси також є гарним вибором. Якщо сережки мають складніший дизайн (наприклад, підвіски), їх можна надягнути і під вечірню плаття.

Золоті перлини


Перлини з насиченим золотим сяйвом використовуються для створення розкішних ювелірних виробів. Цей дар Філіппінського моря гарно поєднується зі смаглявою шкірою та класичним вишуканим вбранням.

Золоті перлини традиційно не вважаються прикрасами для денного використання. Сережки з ними надягають для вечірнього відпочинку. Але якщо протягом дня ви носите елегантний одяг, такі прикраси можуть бути цілком доречними.

Сережки-«гвіздки» перлинами, певно, є найкращими друзями жінок, коли потрібно додати в образ трохи витонченості та гламуру. Ще одна перевага таких прикрас – їх можна носити в різному віці.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ