Ми у Facebook
28.05.2019, 13:09

На Рівненщині 30-річний чоловік зберігав вдома набої, порох, наркотики та бурштин [+Фото]

Оперативники Березнівського відділення поліції вийшли на слід зловмисника, який шостого березня викрав із будинку 55-річної жінки з райцентру срібні вироби та різноманітні прикраси. Ним виявився 30-річний місцевий житель.
На підставі ухвали суду слідчі Березнівського відділення поліції провели обшук за його місцем проживання.









Однак, крім викраденого майна правоохоронці виявили в будинку 39 набоїв різного калібру, 300 грамів пороху до вогнепальної зброї та 250 — артилерійського пороху.





Також 30-річний чоловік зберігав нарковмісні препарати, канабіс, шприци, наповнені наркотичною речовиною. Знайшли у березнівчанина і бурштин-сирець вагою 350 грамів.





За фактами крадіжки із проникненням до будинку, незаконного зберігання зброї та вибухівки слідчі Березнівського відділення поліції проводять досудове розслідування за частиною 3 статті 185 та за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України.

Усе вилучене за місцем проживання 30-річного жителя Березного відправлено для проведення експертизи, за результатами якої прийматиметься відповідне процесуальне рішення, зокрема і про повідомлення чоловікові про підозру у вчиненні злочинів.





На правах реклами