Ми у Facebook
08.06.2019, 17:19

У Рівному відомий журналіст видав безкоштовну книгу

Віталій Голубєв, фото Фото Ліни Ромашко

Вона стане корисною як для початкуючих, так і для досвідчених "акул пера".
Нещодавно Віталій Голубєв представив свою нову книгу "Журхак". Книга адресована старшокласникам, студентам і молодим журналістам. А також - педагогам і працівникам ЗМІ, які працюють з юними журналістами. Видання буде цікавим і для досвідчених журналістів, які прагнуть підтримувати та вдосконалювати свій професійний рівень.

У книзі 5 розділів: вступ, збір інформації, написання статей, техніка інтерв'ю та особиста ефективність журналіста.

"Книга - електронна: скачуйте і використовуйте. Чому "Журхак"? Це поєднання двох слів, що передають суть книги: "журфак" і "лайфхак". Це - і про стиль книги, і про її цільову аудиторію.

Основний формат статей - покрокові інструкції, чек-листи. Щоб відразу використовувати за принципом "бери і роби". За достовірність і дієвість порад відповідаю понад 20-річним досвідом у професії, чотирма попередніми книжками і званням "Журналіста року" в Україні 2016 року", - зазначає Віталій Голубєв.

Книга - безкоштовна. Щоб отримати свій примірник “Журхака”, ви можете написати автору на електронну адресу vg2001@ukr.net або на сторінку у Facebook чи в Instagram

Віталій Голубєв - головний редактор Видавничого дому “ОГО”, секретар Національної спілки журналістів України, викладач кафедри журналістики Національного університету “Острозька академія”, керівник Школи універсального журналіста, автор 5 книг, спікер, медіатренер.





На правах реклами