Ми у Facebook
14.06.2019, 08:00

Благодійність: Допоможіть Надійці не втратити надію

Мама особливої дівчинки Вікторія Годунко з м. Дубровиця звертається по допомогу для своєї Надійки.
Маленькій дівчинці 4 роки, проте вона дуже сильна не дивлячись на дитячі роки, бо хоче жити повноцінним життям. В дитини діагноз ДЦП спастичний парапарез нижніх кінцівок, диплегія тазобедреного суставу, гипоксичне-ішемічне ураження ЦНС та погано бачить.

Жінка сама виховує двох дітей. Працювати не має змоги, оскільки постійно потрібно перебувати з хворою дитиною, яку лікує з народження. У вересні 2018 року Надійка знаходилася в міжнародній реабілітаційній клініці Козявкіна, що дало позитивні результати - вона тепер може самостійно стояти кілька секунд. За рекомендацією спеціалістів продовжити лікування вже варто в червні цього року. Проте для сім'ї це дороговартісне лікування. Час минає, лікувати потрібно зараз, адже є шанс змінити долю дитини.

На сьогоднішній день 50 гривень майже нічого не значать. Якщо кожен з нас перешле цій дитині по кілька гривень, то назбирається відповідна сума, яка потрібна на лікування та реабілітацію. Поки що ця сума становить 11 тисяч 760 гривень (не враховуючи витрати на дорогу та проживання). Наразі для жінки та дитини найменша допомога безцінна, а потрібна сума коштів непідйомна.

Тож давайте підтримаємо маленьку Надійку.

Картка Приват банку - 4149 4390 0879 8179 - Годунко Вікторія Валеріївна (мама) та тел. 099 - 00 - 50 - 027.





На правах реклами