Ми у Facebook
16.06.2019, 12:25

Три Стихії – оздоровчий банний комплекс на будь-який смак

В наш час дуже багато людей зацікавлені у здоровому способі життя. Люди в більшій мірі, ніж раніше займаються собою, стежать за власною фігурою та зовнішністю. Регулярне відвідування сауни – один із найприємніших способів оздоровитись та отримати заряд енергії для нових звершень, відпочити не лише тілом, але й душею.
Сауна у Львові «Три стихії» пропонує всім охочим повний комплекс послуг для повноцінного релаксу, зняття тривоги та виснаження. Тут радо вітають всіх гостей та забезпечують їм повноцінний відпочинок із користю для здоров’я.

Три Стихії пропонують гостям


Три Стихії – місце повного банного комплексу з усіма потрібними атрибутами такого відпочинку, що відображає традиції різних країн світу.

Суха фінська сауна


Справжня фінська сауна з сухим жаром. У такій сауні температура у парній може досягати 90-100 градусів, але цей жар переноситься нескладно, бо він є сухим та корисним. У порівнянні з вологим жаром, фінська сауна переноситься тілом значно легше. Кістки та м’язи повністю релаксують в цьому процесі. А після парної можна привести тіло в тонус прохолодним ополіскуванням.

Фінська сауна дуже корисна людям з підвищеним рівнем холестерину, хворобами м’язів та кісток.

Римська парна


Не дивлячись на значно нижчу температуру прогріву у порівнянні із фінською сауною, римська парна відчувається як більш гаряча. Вся справа у більшій вологості повітря. За допомогою подачі повітря через спеціальну систему, простір насичується потрібною вологістю. Тут активно використовують цілющі трави, наприклад, лаванду, евкаліпт, перцеву м’яту.

Лікарі рекомендують римську парну пацієнтам з деякими хронічними захворюваннями дихальних шляхів.

Інфрачервона сауна


У цій сауні можна проводити час непомітно. Температура тут зовсім не висока, інколи жар взагалі не відчувається, особливо, коли завітати в інфрачервону сауну після сухої фінської парної. Такий варіант прекрасно підійде тим людям, котрі складно переносять задуху сухої сауни та агресивний жар римської парної. У інфрачервоній сауні тіло прогріватиметься не за рахунок жару та вологості повітря, а завдяки випроміненою інфрачервоного проміння. Власне температурний режим не будет перевищувати 40°С. разом з тим при такому комфортному перебуванні у сауні, тіло буде активно прогріватись та пріти, завдяки відкритим порам на шкірі. Таким чином виводяться з організму всі шлаки.





На правах реклами