Ми у Facebook
19.06.2019, 11:59

Рівненщина: студенти Острозької академії успішно склали Cambridge CAE exam

фото з oa.edu.ua

Cambridge CAE exam – це тест на високий рівень володіння англійською мовою від університету Кембридж.
Щорічно цей іспит складає близько 90 тисяч осіб з 180 країн світу, що свідчить про велику популярність цього іспиту.

Більше 8000 навчальних закладів, підприємств та урядових департаментів у всьому світі приймають сертифікати даного тесту як доказ високого рівня досягнення у вивченні англійської мови.

Показники 2019 року свідчать, що всього 15 відсотків від учасників тесту отримали сертифікат рівня С2, 62% засвідчили рівень С1, 18% отримали рівень В2 та 5% не склали тест.

Цьогоріч участь у тестуванні взяло 25 студентів факультету романо-германських мов Національного університету «Острозька академія», які усі успішно його склали.

За результатами тестування 6 студентів отримали рівень С2 (24%), 14 – рівень С1 (56%) та 5 студентів отримали сертифікат за рівнем В2 (20%). Олександра Музичук отримала найкращий результат (сертифікат рівня С2) склавши тест на 208 балів з 210 можливих.

Аналізуючи результат складання усного мовлення даного тесту студентами Острозької академії то варто відзначити, що середній бал становить 195,8 з 210 можливих і є на 4,8 бали вищим за світовий середній бал, який становить 191,0 та на 5,4 бали вищим за всеукраїнський показник (190,4).

Кожен з кандидатів тестувався за усіма видами діяльності: читання, аудіювання, усне мовлення, письмо. Крім цього студенти складали іспит з використання мови.

Університетська спільнота щиро вітає учасників тестування та бажає нових звершень!

Студенти у свою чергу висловлюють подяку викладачам кафедри англійської мови та літератури, особливо старшій викладачці Наталії Ломінській за організацію та ґрунтовну підготовку до Cambridge CAE exam та викладачці Катерині Сімак.

За повідомленням з офіційного сайту Національного університету "Острозька академія", oa.edu.ua.

Нагадаємо, що Національний університет «Острозька академія» вкотре демонструє високу якість освіти. Острозька академія також мала найбільший конкурс серед університетів на Рівненщині





На правах реклами