Ми у Facebook
22.06.2019, 11:49

Як працює онлайн сервіс погашення кредитів?

Намагаючись вирішити фінансові труднощі та покращити своє матеріальне становище люди часто оформляють кредити. Сьогодні практично кожна людина має можливість отримати необхідну суму коштів для здійснення своїх цілей.
І для того щоб кредитні послуги принесли вам користь дуже важливо вчасно виконувати умови погашення цих платежів. Надзвичайно зручним способом, завдяки якому клієнти можуть погасити кредити не виходячи з дому є сервіс погашення кредитів «Погашай». Якщо ви бажаєте сплатити кредит без особливих зусиль не встаючи зі зручного крісла – тоді вам сюди https://pogashay.com.ua/ua/.

Які можливості надає онлайн сервіс погашення кредитів своїм клієнтам?


Онлайн сервіс погашення кредитів «Погашай» надає усі зручні канали погашення кредиту. Скориставшись послугами сервісу ви маєте можливість здійснити погашення усіх видів кредитів таких як банки, кредитні союзи, фінансові компанії, мікрокредити, ломбарди. Оплату можна здійснювати з карти будь-якого банку України.

Користуючись даним сервісом ви будете мати цілодобову підтримку протягом семи днів на тиждень. Усі клієнти компанії отримують нагадування про дату, спосіб та суму платежу. Приємним бонусом для вас також стануть комфортні тарифи.

Як відбувається процедура погашення кредиту на сайті?


Хочете сплатити кредит в режимі онлайн, але досі вагаєтесь бо ніколи раніше цього не робили? Ваше хвилювання марне, адже ця процедура досить проста і не вимагає особливих вмінь. Виконавши кілька простих кроків ви можете легко погасити кредит не виходячи з дому. Для початку в пошуковому вікні на сайті введіть назву або код фінансової установи. Далі потрібно вказати номер кредитного договору, контактний номер вашого телефону, email для отримання квитанції про сплату і суму яку бажаєте погасити. На наступному етапі можна переходити до сплати суми заборгованості. Вам буде запропоновано ввести дані платіжної картки, з якої будуть перераховані кошти. Ввівши дані платіжної картки можна переходити до оплати. Якщо усі дані було введено правильно ви будете повідомлені про успішно проведену транзакцію. Зарахування коштів на кредитний рахунок будуть проведені протягом кількох днів з моменту оплати.





На правах реклами