Ми у Facebook
29.06.2019, 16:00

Вражає: як рівнянка написала ЗНО за 30 хвилин на 200 балів

На Рівненщині шість випускників склали тестування на максимум.
З них 5-ро отримали 200 балів з хімії, один учасник - з історії України. 16-річна Вікторія виконала тести з хімії без жодної помилки за 30 хвилин. А от Українську мову та літературу на 199 балів. - повідомляє rivne1.tv

Починали ми звичайно з зошита на 60 сторінок, а потім до них доєдналося ще 15 тисяч штук. Ну ладно їх було всього 4. А ще таблиці та два десятка підручників з хімії. Всі завдання, які там є, 16-річна Вікторія виконала поки готувалася до ЗНО з цього предмету. Переробила всі різні тести. В основному працювала практично більш, і пройшла їх минулорічні. Я знала, що я знаю на 200, але в мене є от таке інколи, що я можу неправильно технічно. Технічні помилки, - розповідає Вікторія Бурик.

Виконала тестування з хімії за 30 хвилин з можливих 150. Результат - відмінно - 200 балів.




Одного балу до 200 забракло з української мови та літератури. З інших предметів теж за 190. Для батьків такі результати не були несподіванкою, адже їхня донька відмінно вчилася з НВК "Колегіум"і також займалася з репетиторами. Ми зараз думаємо над вибором міста, де буде навчатися. Скоріше всього, що це буде Київ, - говорить мама Вікторії.

На Рівненщині максимум на ЗНО отримали 6 осіб. З них 5 з хімії, 1 з історії України.

"Два учасника з Рівного. Один з Володимирця...ліцей", "Міський колегіум міста Рівного" СТИК "Вараська школа і Тараканівський ліцей, - каже завідувач кабінету ЗНО та моніторингу якості освіти Рівненського ОІППО Ігор Опольський.

Минулого року на Рівненщині ЗНО на 200 склало 4 випускники. Рекордна кількість максимальних балів була в 2015 році - аж 51 учасник.

Відео -Рівне 1

Читайте також 25 секретів успішного абітурієнта: як підкорити систему ЗНО?





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ