Ми у Facebook
29.06.2019, 13:43

Рівняни побачать хаос і логос

фото з facebook.com/logoschaos

У Рівному перезентуватимуть незвичайну книгу-трансформер. Відвідувачів презентації також очікує зустріч з авторами унікального видання.
У Рівному запланована презентація книги-трансформера "Хаос. Логос", яка створена у змішаному жанрі фентезі. Молоді автори Нік Варген та Кирил Ковальчук, а також художник-ілюстратор Ксенлі Найтмер обіцяють здивувати рівнян багатьма цікавинками та сюрпризами.

фото з facebook.com/logoschaos
фото з facebook.com/logoschaos


"Ми працювали над книгою ще з 2013 року, взявши за мету поєднання різних жанрів та часів. Найцікавішим у цій співпраці було обрати книжкову форму трансформера, яка дозволила нам залишити простір для власних думок, місце для індивідуального підходу та створила цілком дружню колізію двох стихій, що й створило ритм усій книзі. Книга складається з новел, кожна з яких описує конкретну ситуацію, розкриваючи біографію та світогляд вибраного персонажа. Серед героїв - не лише люди, історичні особи та фантастичні завойовники, але й древня раса альварі, міфологічні боги, і вершники апокаліпсису... Основна ж тематика книги співзвучна з її назвою. З одного боку - Хаос, що наповнює кожну істоту і змушує її рухатись до саморуйнації, з іншого - Логос, природний баланс, що породжує альтруїзм та жагу справедливості", - розповідає один із творців книги Нік Варген.

Більше дізнатися про цю книгу можна буде на презентації, яка запланована на 30 червня о 17:00, яка відбудеться у Чайній "Тайстра. Зілля", що на Майдані Незалежності, 7.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ