Ми у Facebook
03.07.2019, 13:34

Ексклюзив «Ранку з Інтером»: як Гайтана зустріла чоловіка і хто дав рідкісне ім'я для їхньої дочки? (+ ФОТО, ВІДЕО)

Після невдалої участі в конкурсі «Євробачення» вона рідко давала інтерв'ю і практично зникла з телеекранів.
Минуло сім років, і Гайтана - сама екзотична українська співачка - остаточно вийшла з творчої відпустки. Вона пише нові пісні і все частіше дає концерти. Але не забуває і про сім'ю. Днями донечці співачки виповнилося 2 роки. Знімальна група програми «Ранок з Інтером» побувала на дні народження Сапфір-Ніколь і вперше познайомилася з мамою та чоловіком зірки.



Раніше Гайтана співала в ансамблі під керівництвом композитора Володимира Бистрякова, працювала на бек-вокалі у Ірини Білик, Таїсії Повалій, Ані Лорак. Пізніше стала виступати сольно, і вже через кілька років україномовні пісні у виконанні співачки з екзотичною зовнішністю наспівувала вся країна. У 2012 році, зайнявши 15-е місце на пісенному конкурсі «Євробачення» і розірвавши відносини з тодішнім продюсером Едуардом Климом, Гайтана пішла зі сцени на кілька років. Подорожувала по світу, писала музику, і нарешті, поборовши відчай і відновивши сили, повернулася в Україну. Розпочати нове життя їй допомогла нова любов! З чоловіком, саунд-продюсером Олександром Смартом, їх поєднала музика.



«Наша перша зустріч відбулася 25 років тому, це була якась зйомка, я був на заміні, грав у неї на гітарі, - згадує Олександр Смарт першу зустріч. - Вдруге ми зустрілися через багато років. Я жив в Америці, в Нью-Йорку. Приїхав до Києва на два тижні, в гості до мами. Зустрів знайомого аранжувальника, він говорить: «Робимо для дуже хорошої співачки пісню, але щось не виходить». Я прийшов, допоміг і сказав: «Вокал треба переписувати». Вона заспівала ще раз. І ось, бачите, вже два роки нашій дитині».

Заради артистки чоловік переїхав з Нью-Йорка до Києва. За його словами, в Україні Гайтана вже відома, щоб домогтися таких результатів в Америці їй знадобиться більше 10 років. Зараз Олександр працює віддалено: «Є Інтернет. Хто хоче мені переслати пісню, будь ласка. Я можу зводити, робити аранжування». Олександр допомагає дружині з творчістю, проте її продюсером себе не вважає: «Це голосно сказано, що я продюсер. Вона вже відома співачка і їй продюсер для розкрутки не потрібен», - каже чоловік артистки.

Мало хто знає, що Гайтана та Олександр вже два роки в офіційному шлюбі. Велике весілля пара не влаштовувала, обмежилася романтичною вечерею удвох. «Мій батько родом з Африки, тому хоче, щоб ми провели весілля в Конго. А ми чекаємо, коли він приїде до нас в Київ. Знаєте, саме він дав Ніколь друге ім'я - Сапфір. Нам дуже подобається», - поділилася Гайтана.

На святкування 2-річчя доньки співачка запросила аніматорів, було багато дитячих розваг і шоу мильних бульбашок. Маленьку Ніколь-Сапфір привітали родичі і запрошені гості. Мама Гайтани, Тетяна Ессамі, внучку няням не довіряє: «Коли необхідно, Гайтана мене запрошує допомогти, я приїжджаю на день, два, три. Іноді друга бабуся приїжджає. Ми змінюємося».

Зараз у Гайтани великі творчі плани. Артистка обіцяє шанувальникам активно виступати: «Дочка росте і скоро можна буде її залишити з бабусею на кілька днів, тому я дала зелене світло гастрольній діяльності. Тепер, коли я щаслива в особистому житті, для творчості не існує перешкод».

Як відомо, Гайтана - активна учасниця благодійного онлайн-аукціону «Інтер - дітям». Як ексклюзивний лот співачка виставила святкові наряди для мами і доньки. Ці унікальні сукні можна купити на сайті deti.inter.ua. Як і інші лоти від знаменитостей. Серед них - присутність на зйомках нового кліпу гурту Open Kids; сувенір від народної артистки України Ірини Білик; урок жіночого щастя від Світлани Вольнової; вінілова платівка «Звучить» з автографом MONATIK.

Купуючи один з лотів, ви не тільки купуєте ексклюзивний подарунок для себе або близької людини, але і берете участь у великій і важливій справі. Всі виручені від продажу лотів кошти підуть на купівлю сучасного апарату УЗД для відділення реанімації та інтенсивної терапії новонароджених і недоношених дітей Інституту педіатрії, акушерства та гінекології (ПАГ). Робити добро легко - приєднуйтесь! Разом ми можемо рятувати дитячі життя!

Ексклюзивне інтерв'ю Гайтани програмі «Ранок з Інтером» - https://youtu.be/0NTHIYYSsDk





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ