Ми у Facebook
04.07.2019, 13:00

Чия кава: У рівненському парку з'явився МАФ

Нещодавно у парку Шевченка відкрили кіоск, у якому реалізовують кавові напої.
ОДНІ ЗНОСЯТЬ, ІНШІ З‘ЯВЛЯЮТЬСЯ, з таким заголовком з'явився пост про МАФ, що нещодавно з'явився у парку ім.Шевченка. Депутат міськради Рівного Святослав Стельмащук зауважив, що торгівельний кіоск встановлений незаконно.



- Сьогодні під час ранішньої пробіжки помітив «нахабне» встановлення торгівельного кіоску в парку ім. Т.Г. Шевченка зі сторони центрального входу по вулиці Соборна.
Власники кіоску вже встигли вирити котлован на земельній ділянці, яка перебуває у постійному користуванні парку, здійснили підключення до електромережі та вже розпочали торгівлю. І це в той час, коли у місті спеціальна комісія бореться із незаконно встановленими спорудами.
Встановлення МАФу, звісно, не могло відбутися без відома директора Комунального підприємства «Міське об‘єднання парків культури та відпочинку» Андрія ЧЕРЕПАНОВА.
Відтак, невідкладно звернувся із депутатським зверенням Рівнеради про демонтаж незаконно встановленої споруди!
Також вимагаю від керівників міста провести службове розслідування відносно бездіяльності директора парку та можливого сприяння незаконного встановлення торгового кіоску, - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ДЕТАЛЬНІШЕ: Чи легально у рівненському парку Шевченка з’явився фургончик з кавою?





Детальніше про ситуацію читайте згодом на "ОГО". Керівництво парку повідомило, чи встановлений кіоск законно





На правах реклами