Ми у Facebook
05.07.2019, 12:01

WASHINGTON Concept House — новий житловий комплекс бізнес-класу на Печерську

Якщо ви прагнете жити в клубному будинку, розташованому в діловому центрі Києва в оточенні історико-культурних об’єктів, то варто звернути увагу на ЖК WASHINGTON Concept House. Реалізацією займається SAGA Development, відома проєктами NEW YORK Concept House, CHICAGO Central House, RYBALSKY тощо.

Знайомство з проєктом


Житловий комплекс WASHINGTON Concept House стане окрасою Печерського району Києва. У SAGA Development вибрали динамічний фасад, який змінює свій вигляд в залежності від кута, під яким ви дивитеся на будинок. Будівництво ведеться за монолітно-каркасною технологією. Стіни закладаються керамічною цеглою. Якісну теплоізоляцію забезпечує мінеральна вата.

WASHINGTON Concept House — клубний будинок на 22 поверхах якого буде розміщено 107 квартир. У партнерстві з кращими київськими ресторанами розроблено сервіс «особистий кухар». До елементів внутрішньої інфраструктури відносяться винний льох, домашній кінотеатр та Cigar lounge. Оперативне розв’язання побутових питань, наприклад, доставку квітів, вигул собаки або купівлю авіаквитків, забезпечить консьєрж-сервіс. Запроєктовано підземний паркінг на 40 місць.

Житловий комплекс ВАШИНГТОН відповідає стандартам нерухомості бізнес-класу. Для управління будинком та комунікації мешканців з управляючою компанією передбачена екосистема SFERA living system, що включає управителя ATMOSFERA, систему «розумний будинок» і мобільний застосунок SFERA. Буде можливість встановити систему «розумна квартира».

Чому WASHINGTON Concept House привертає увагу інвесторів


Купити квартиру в ЖК WASHINGTON Concept House — вигідне рішення, і ось чому:

• Розмаїття варіантів. Пропонуються однокімнатні (від 53,22 до 79,26 кв. м), двокімнатні (від 75,15 до 89,06 кв. м), трикімнатні (від 113,79 до 170,08 кв. м) та чотирикімнатні (від 145,6 до 166,92 кв. м) квартири. Інвестори можуть вибрати квартири з терасами, де можна організувати місце для неквапливих сніданків або лаунж-зону, яка ніби зійшла з обкладинки інтер’єрного журналу.
• Поєднання ергономіки, стилю й функціональності. Просторі кімнати з панорамними вікнами та високими стелями вдень будуть наповнені природним світлом. Тут можна втілити будь-які інтер’єрні ідеї.
• Жодних обмежень. Під час будівництва ЖК WASHINGTON Concept House інвестори можуть замовити перепланування житлового простору.
• Для тих, хто живе в ритмі мегаполісу. Концептуальні ресторани й магазини делікатесів, бізнес-центри й арт-простори — на відстані короткої прогулянки від будинку. Мешканці WASHINGTON Concept House знаходяться в епіцентрі культурних і бізнес-подій Києва та водночас мають змогу насолодитися самотою у своїй квартирі.
• Надійна інвестиція. Стильні квартири в клубному будинку, що знаходиться в діловому центрі столиці, завжди матимуть попит.

Щоб дізнатися вартість та умови придбання нерухомості в житловому комплексі WASHINGTON Concept House, звертайтеся до відділу продажів.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

25.04, 13:00 Центр міста розквітає : У Рівному встановлюють писанковий сад

25.04, 12:33 Рівнянки достроково отримали можливість виступати у Суперлізі

25.04, 12:20 На Рівненщину прибув п'ятий евакуаційний потяг: Де поселять людей

25.04, 12:00 Прощання з Героями: У Рівному віддали останню шану Андрію Костюкевичу та Ігорю Кудріну

25.04, 11:36 Що робити, якщо розбився ртутний термометр: ефективні поради

25.04, 11:00 Роковини аварії на Чорнобильській АЕС: У Рівному відбудеться мітинг

25.04, 10:30 Двоє жителів Рівненщини втратили тисячі гривень, бо скористались шахрайською "допомогою"

25.04, 10:12 Нове життя: Жінка виїхала з Донеччини, народила на Кіровоградщині, а житиме на Рівненщині

25.04, 09:59 «Здав» неіснуюче житло трьом різним людям: жителя Рівненщини судитимуть за шахрайство

25.04, 09:39 У Майї свято: Рівненський зоопарк запрошує на частування до тапіра