Ми у Facebook
04.08.2019, 09:00

Магнітні бурі у серпні 2019

В які дні наприкінці літа варто приділити більше уваги своєму самопочуттю.
Серпень 2019 року з точки зору сонячної активності та магнітних бур вже не такий спокійний, як попередній липень. Вже з неділі, 4 серпня, вчені прогнозують геомагнітні коливання та магнітні бурі.

Хоч офіційна медицина ставить під сумнів, що магнітні бурі впливають на наше здоров’я, все більше метеочутливих людей, сердечників та гіпертоніків, а також молоді скаржаться на погіршення самопочуття, настрою, дратівливість, апатію, запаморочення та мігрені. А тут ще в ці дні, як назло, ще й різко міняється погода, атмосферний тиск падає або росте, насуваються то циклони, то антициклони...

Як мінлива погода впливає на самопочуття

За даними Space Environment Center, NOAA & U.S. Air Force, США, в окремі години з 4 по 6 серпня очікуються невеликі магнітні збурення та слабкі магнітні бурі.

За прогнозами фахівців Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця ТЕСІС, магнітосфера Землі у серпні досить неспокійна, зокрема 4, 5, 6, 17, 18, 31 серпня. Сильних магнітних бур поки не очікується, адже Сонце зараз на мінімумі своєї активності.

Але не виключені й несподівані магнітні бурі, які можуть виникнути на поверхні Землі через 2-3 доби після потужних спалахів і викидів плазми, а також утворення “чорних дір” та плям на Сонці.

Щоб легше переносити дні магнітних бур, варто:

- підтримувати позитивний настрій, уникати стресових ситуацій;
- зменшити фізичні навантаження, не перенапружуватися та перейти на більш спокійний режим дня;
- відмовитися від алкоголю і сигарет, максимально обмежити вживання міцної кави та чаю, солоної, гострої, жирної, смаженої їжі;
- більше перебувати на свіжому повітрі, гуляти, ходити пішки; більше пити води.
- людям з хронічними захворюваннями виконувати рекомендації лікарів і для профілактики приймати препарати, щоб уникнути загострень.

Як поводити себе у дні магнітних бур

Чому кішка лягає на хворе місце?

Магнітні бурі у липні 2019

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами