Ми у Facebook
11.07.2019, 16:01

На «Інтері» стартує Фестивальне літо

Телеканал «Інтер» подарує своїм глядачам ще одне незабутнє фестивальне літо. З наступного тижня почнуться трансляції двох головних музичних подій сезону - з 15 липня глядачів чекає «Слов'янський базар у Вітебську», а з 22 липня - «Юрмала. Лайма. Рандеву».
З понеділка по четвер, тільки на «Інтері» - хіти, знайомство з молодими талантами і зустрічі з кумирами.

Відкриває музичний марафон знаменитий Міжнародний фестиваль мистецтв «Слов'янський базар у Вітебську», який пройде вже в 28 раз. Змагатися на Міжнародному конкурсі виконавців естрадної пісні «Вітебськ-2019» будуть представники з 18 країн. Вперше на вокальне змагання приїдуть гості з Китаю та Швейцарії. Представляти Україну в цьому році буде співак і композитор Дмитро Бабак. Артист зізнався, що для нього велика честь - вийти на сцену, яку колись підкорили Таїсія Повалій, Олександр Пономарьов, Руслана Лижичко.

«Виступити на «Слов'янському базарі» - моя мрія дитинства, - каже Дмитро. - Пам'ятаю, як ми з сім'єю щороку спостерігали за фестивалем, захоплюючись і переживаючи за конкурсантів. Тоді мені здавалося неможливим, опинитися по той бік екрану. Але віра і наполеглива праця зробили свою справу! Я вийду на сцену «Слов'янського базару», щоб привезти перемогу для України».



Крім молодих талантів на свято музики приїдуть і зірки світової величини - італійський тенор Алессандро Сафіна, піаніст і володар Греммі Марлоу Росадо, екс-учасниця Ace of Base Дженні Берггрен. Також на гала-концертах фестивалю виступатимуть Софія Ротару, Ірина Білик, Таїсія Повалій, Тамара Гвердцителі, Валерій Леонтьєв, Alekseev, Melovin, Сосо Павліашвілі, Тетяна Буланова і інші мега-зірки.

«Софія Ротару на сцені «Слов'янського базару» представить прем'єру пісні, - розповідає директор форуму Гліб Лапицький. - Це, я вважаю, серйозний реверанс фестивалю, тому що зірки такого рівня не кожному музичному заходу роблять подібні подарунки».

Оцінювати конкурсантів буде професійне журі на чолі з народною артисткою, композитором, музикантом і виконавицею Тамарою Гвердцителі. Також до складу журі увійшли Марлоу Росадо, Дженні Берггрен та Ірина Білик.



«Я дуже рада, що знову приїду на «Слов'янський базар у Вітебську», тому що беру участь у ньому з дня його заснування - як музичний гість і як член журі. У мене вже стільки друзів по всьому СНД, з якими зустрічаємося саме тут - говоримо один одному теплі слова, розповідаємо останні новини, - ділиться враженнями Ірина Білик. - Мені подобається бути в складі журі, тому що дійсно немає ніякого тиску ні з чийого боку. Можна вибрати виконавця, що найбільш сподобався. Тому я вважаю «Слов'янський базар» одним з найчесніших конкурсів в світі».

Чим запам'ятається учасникам і гостям «Слов'янський базар-2019»? І хто завоює його головний приз? Дізнаємося зовсім скоро - з 15 по 18 липня о 22:10 на «Інтері» Міжнародний конкурс виконавців естрадної пісні «Слов'янський базар у Вітебську».

«Слов'янський базар-2019» на «Інтері» -https://inter.ua/ru/video/promo/concerts/2019/07/09/slovyanskiy_bazar





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ