Ми у Facebook
18.07.2019, 13:20

Тарас Бульба 2019. Три доби шаленого драйву – вже скоро!

До початку легендарного фесту в місті Дубно на Рівненщині залишилось декілька днів.
Найстаріший рок-фестиваль України запрошує гостей 19, 20, 21 липня. На території стадіону Спартак працюватиме наметове містечко.

"На цих три дні в древньому Дубні знову збереться славне товариство «Тараса Бульби», щоб знову зустрітися з друзями, шаленіти від потужного драйву, слемитись та насолоджуватися нічними акустичними виступами біля Ватри, слухати поетів, бардів, кобзарів, дивитися театральні вистави" - повдомили організатори.



За Гран-прі "Тараса Бульби" боротимуться півтора десятка молодих команд. Крім того, легендарний фестиваль відвідають более 50 зіркових гуртів.

Хедлайнери фестивалю "Тарас Бульба 2019": ТНМК, KARNA, OT VINTA, MOTANKA, Stoned Jesus, Infected Rain.


Тарас Бульба 2019: хто виступить цього року на головному рок-фестивалі Рівненщини

Фестиваль проходить за підтримки Українського культурного фонду, міського голови Дубна Василя Антонюка та Дубенської міської ради, Рівненської обласної державної адміністрації.

Зараз квиток на 1 день коштує від 150 до 200 грн, на 3 дні – 350 грн, СуперФанДрайв – 900 грн, абонемент на паркомісце 100 грн, абонемент у наметове містечко 130 грн. І це акційні ціни. Вартість всіх видів квитків зросте. В день фестивалю за квиток на 3 дні треба буде заплатити вже 450 гривень.

Для захисників України (учасники АТО, ОСС, добровольці) – вхід вільний. На вході треба показати посвідчення й отримати браслет доступу на фестиваль.

Ділям до 12 років включно – вхід вільний, але лише у супроводі дорослих.

Детальніше - на офіційній сторінці фестивалю "Тарас Бульба" та сторінці у Фейсбук.

http://tarasbulba-fest.com/
https://www.facebook.com/FestivalTarasBulba/






На правах реклами