Ми у Facebook
16.07.2019, 09:00

Секрети ідеального ремонту: що треба знати рівнянам

Попри свої молоді роки, він знайшов справу, яка прийшлася йому до душі, а також зміг зібрати навколо себе команду професіоналів. Він – рівнянин Сергій Антимонюк і він точно знає усі секрети ідеального ремонту ваших квартир та будинків.

- Пане Сергію, нашу розмову хотілося б почати з того, щоб ви коротко розповіли про себе: яку освіту здобули, де працювали?

- Я сам рівнянин, маю будівельну освіту, у 2010 році закінчив Національний університет водного господарства та природокористування за спеціальністю «інженер-гідротехнік». Після завершення навчання я три роки пропрацював на Дніпровській гідроелектростанції. Це справді відповідальна робота бути в компанії людей, які обслуговують та експлуатують найбільшу ГЕС в країні, з якими пройшов перші «бойові хрещення», набрався досвіду та мудрості управління, а також заробив повагу керівництва, яке довірило посаду замісника начальника ділянки з управління, ремонту та експлуатації автодорожнього переїзду через споруди ГЕС. Далі життя та склалося, що я повернувся до Рівного та працював кошторисником у відділі капітального будівництва на ДП «Прикарпатзахідтранс».

- Знаю також, що ви мали досвід роботи в будівельній компанії DBN. Чому вирішили звільнитися і почати власну справу?

- Так, колись я був пов’язаний з цією компанією, в якій пропрацював 2 роки, вона дала мені хороший фундамент практики в ремонтних та будівельних роботах. Тут я знайшов багато друзів, колег та навіть сьогоднішніх клієнтів. Не бачачи перспективи особистого розвитку, ми з керівництвом дійшли спільної згоди, про ліквідацію моєї посади та дали поштовх до власної справи, навіть напрацьовану базу клієнтів подарували…

- Зараз про вашу роботу ми поговоримо детальніше, але до цього цікаво дізнатися, чим окрім роботи, живе Сергій Антимонюк?

- Моє життя – це перш за все любляча сім’я та родина. Дружина Марія та двоє прекрасних дітей: синочок Артем та донечка Діана. ЦЕ моя опора, підтримка та радість, яка надихає на нові звершення. Заради них я готовий звернути гори, та дати те чого сам не мав.



- А чи є у вас хобі? Якщо так, то чим захоплюєтеся?

- Моє найбільше захоплення – це футбол. Вже ввійшло в традицію, що кожні вихідні ми з друзями збираємось поганяти м’яча. «Розрядка» у вигляді кількох годин гри в футбол на тиждень – це те що дає мені відволіктись від буденності, дає нові ідеї, нові знайомства, адже це гра мільйонів. ЦЕ неймовірний заряд позитиву та підтримка зв’язку з друзями.



- Ви зрозуміли, що треба починати власну справу, розкажіть, старт був легким?

- Ми вже впродовж чотирьох років займаємося ремонтами будь-якої складності: від «Економ» до «Еліт», при чому без втрати якості в роботі. Але, якщо пригадувати з чого все починалося, то відразу згадується підтримка дружини, та підтримка тих людей, хто працював зі мною ще на DBN. Вони дали мінімальний заряд на ризик у своїй справі, ту іскру, яка додала впевненості, за що я їм дуже вдячний і сьогодні. Я поважаю всіх своїх працівників, враховую їхню думку, їхні побажання та навіть вчуся завжди чомусь новому. Тепер же ми без перебільшення є брендом якості, тому і люди нам довіряють свій затишок. А багато місцевих майстрів хочуть стати частиною нашої команди, адже багато хто знає, що у нас панує дружня атмосфера в колективі, на Різдвяні свята дітям та онукам моїх майстрів виділяються подарунки, вони забезпечені інструментами та роботою, а я задоволеними клієнтами.



- Майстрів проводите якийсь відбір? Як обираєте команду?

- Починав я, як зараз пам’ятаю, з чотирма бригадами, це 8 людей, з яких дві жінки. На той час я був впевнений, що вони всі майстри свого діла, але як показала практика та час, від послуг двох бригад мені прийшлось відмовитись, так як з часом люди не вдосконалювались, а тільки погіршувалась якість та ставлення до роботи, та росли апетити в заробітній платі, але якість робіт бажала кращого, тому я пішов на радикальні кроки. Після цього гіркого досвіду, тепер я беру людей тільки за рекомендаціями, або помітивши високу якість їх роботи, та бажання вчитись та вдосконалюватись. Вміння працювати в команді, це також відіграє велику роль у мікрокліматі колективу. У нас зараз 25 майстрів на будь-який смак і гаманець(посміхається). То ж можемо догодити кожному клієнту. Я впевнений у своїх людях і дуже їм вдячний за відповідальність та якість.



- Людині самій важко впоратися, чи є у вас партнери, які допомагають вам у роботі?

- Так, моя команда мені допомагає, з сантехнікою справляється Андрій, зі стяжками Тарас, Максим та Богдан, з електрикою батько та Саша, з вантажними роботами брат Роман, тобто я не один, ми команда, за що їм велике дякую. Також хотілось би висловити щиру подяку партнерам, які забезпечують якісними матеріалами та за плідну співпрацю. Це «Євромета», «NBK Group», «ІнтерКераміка», «Будмайдан», «Електростар», «MILANO» та «Радоніт».



- Тепер давайте поговоримо про всі етапи створення ідеального ремонту. З чого починається ваша співпраця з замовником?

- Зазвичай з телефонного дзвінка (сміється)… Відразу запитую звідки про мене дізнались і дуже приємно чути у відповідь, що порекомендували попередні клієнти або друзі. Тоді ми плануємо зустріч, на місці аналізуємо що вже є, і що треба зробити, обговорюємо побажання замовника. Якщо у нього є дизайнерський проект, то ми без проблем втілимо його в життя. Якщо ж людина має побажання, але без чіткого плану – ми обов’язково допомагаємо та підказуємо, прив’язуючись спочатку до чітких стандартів, а потім уже і все інше. Коли ми визначаємося з об’ємом робіт то укладаємо договір, з обов’язками сторін і термінами виконання робіт. Також у нас є можливість готівкового та безготівкового розрахунків.



- Тобто не може бути так, що всі договори просто на словах?

- Для мене головне це максимальна прозорість та довіра, якщо ми з клієнтом бачимось вперше, то це є свого роду гарантією якості робіт перед замовником, а я для мене гарантією фінансових зобов’язань замовника, що прописується в договорі. Розумієте, я стараюсь будувати дружні стосунки з замовником, тоді він розкривається на повну у своїх смаках, так легше знайти якісь спільні рішення. Якісь цікаві ідеї дизайну. Якщо замовник звернувся до нас по рекомендації і знає, що ми не підведемо, то навіть буває й таке що договори наші всі усні, все будується на довірі.



- Якими для вас є ключові моменти в процесі ремонту, щоб людина була точно задоволена?

- Ну перш за все це якість виконаних робіт з дотриманням усіх норм та технологій, інколи правильні технології дорого вартісні, але повірте, результат того вартий, тоді «спокійно спиш вночі». Також не мало важно це створення комфорту для клієнта. Це значить, що всі проблеми з постачанням матеріалів, доставкою на об’єкт, вивіз сміття, різного роду юридичні дрібні проблеми ми беремо на свої плечі. Створення комфортних умов у ремонті це наш козир, адже це розвантажує замовника від надлишкових переживань, та надає йому можливість займатися іншими справами. По-третє: вчасність виконаних робіт, буває таке, що це є критичною основою для початку ремонту, але і від норм висихання стяжки або ж штукатурки ніде не дінешся (посміхається)… А якщо говорити про те, що мені приносить в роботі задоволення, то це момент, коли клієнт заходить в квартиру після ремонту і по-дитячому все так оглядає з задоволеною посмішкою на обличчі і каже так щиро: «Вау!». Тоді я знаю – наша праця не була марною!



- Давайте проговоримо, щоб всі зрозуміли. Які саме послуги можна у вас замовити?

- У нас можна замовити ремонтно-будівельні роботи «під ключ». Тобто це ремонти будь-якої складності: розведення опалення, водопостачання та каналізації, стяжка, штукатурка стін, послуги електриків, вкладання плитки, гіпсокартонні роботи, працюємо з дерев’яною вагонкою, художні роботи, декоративні штукатурки та оздоблення та багато іншого. Також ми займаємося монтажем натяжних стель. Облагородження подвір’я, а саме вкладання бруківки, облаштування сходів, мурування парканів та установка євро парканів та інші поточні роботи. Утеплюємо фасади. Тобто надаємо повний спектр робіт із завершення будівництва.





- Яка для вас краща оцінка роботи команди?

- Це задоволені обличчя наших клієнтів, адже кожен наш ремонт виконується з душею, тому і жити повинні там люди душа в душу. Доречі, по закінченю ремонтних робіт, для кожного клієнта у нас завжди є приємний подарунок та сюрприз, це і дає нам унікальність. Саме для цього ми і працюємо!







На правах реклами