Ми у Facebook
17.07.2019, 12:37

Усе залежить від виборів: чому жителі Рівненщини мають голосувати за «Українську стратегію Гройсмана»

Вже за декілька днів ми всі будемо визначати яким шляхом рухатиметься розвиток нашої країни. Від голосування у неділю 21 липня залежить дуже багато – хто буде прем’єром, які фахівці увійдуть до уряду, яким буде зростання економіки та як, відповідно, зростатимуть зарплати та пенсії на Рівненщині.
Власне, результати дострокових виборів так чи інакше, але вплинуть на життя кожної рівненської сім’ї. Звісно кожна українська родина очікує лише позитивних змін, однак сьогодні є й достатньо тривожних сигналів. Зокрема, мова про можливий реванш так званих регіоналів, реванш проросійських сил. У результаті можемо отримати розкол країни у гіршому варіанті або ж ситуацію, коли нові політичні обличчя не зможуть впоратися із тим, що досі загрожує нашій державності –уповільнення розвитку економіки, гібридна війна тощо.

ОБИРАЄМО ПРЕМ’ЄРА


У неділю 21 липня будемо обирати не лише народних депутатів. Фактично обиратимемо прем’єр-міністра та членів уряду. Адже саме народні обранці отримують від нас мандат на представлення наших інтересів і визначення команди, яка займатиметься внутрішніми справами держави. Власне, можна сміливо сказати, що Прем’єра й Кабмін призначаємо саме ми, через своє голосування за певну політичну партію, а не президент чи будь-хто ще.

Між іншим, є політична партія, за яку не соромно проголосувати – серед усього розмаїття тих, хто претендує на місця у парламенті українським реаліям нині найбільше відповідає «Українська стратегія Гройсмана». Політсилу очолює чинний Прем’єр, котрий поєднує в собі унікальний досвід успішного управління внутрішніми державними процесами. Гройсман вивчив процеси і регіонального рівня, і загальнодержавного. При цьому він входить до числа молодої генерації сучасної української політики. Увійшов до історії сучасної України як наймолодший міський голова, спікер Верховної Ради, очільник Кабміну.

«Коли мені було 28, я хотів, щоб у рідному місті [Вінниці. – Прим.авт.] якість життя змінилась. Я пообіцяв жителям, якщо вони довіряться мені, я зроблю все, щоб місто процвітало. У мене була чудова команда і я зробив все, щоб зміни стали відчутні. У 41 я відчуваю відповідальність за країну. Я знаю, як робити відчутні для кожного з нас зміни. Я вирішив, що не хочу бути гравцем чужої збірної, не хочу і далі долати перепони, що уповільнюють зміни, які потрібні людям. Тому вирішив сформувати власну команду «Українська стратегія», яка знає, як зробити швидкі зміни. Країна для мене — не просто місце на карті», – пояснює Володимир Гройсман.

УСПІШНІ РЕФОРМИ І ЗМІНИ


У здобутку політика реформа децентралізації – одне з найвдаліших перетворень останніх часів, яких потребувала Україна. Також саме за прем’єрства Гройсмана на Рівненщині почали ремонтувати дороги (зокрема, від обласного центру до Сарн, до Острога тощо), вже збудовано більше 12 сучасних амбулаторій сімейної медицини, збудовано дитсадок в Оржеві, будуються і реконструюються спортивні комплекси у Сарнах, Костополі, Дубровиці. На загальнодержавному рівні в активі Гройсмана підвищення зарплат і пенсій, підтримка українського кіно тощо.

Втім, позитивні починання, зміни можуть бути зведені нанівець – приміром, кошти, які Уряд Гройсмана останнім часом делегує до регіонів та міст, можуть бути знову централізовані. Бо новий склад Верховної Ради виявиться малокомпетентним чи таким, що переслідуватиме власні інтереси. Отже, замість подальшого позитивного поступу, навпаки матимемо погіршення ситуації.

№11 – СТАБІЛЬНИЙ РОЗВИТОК УКРАЇНИ


За останніми соцілогічними дослідженнями «Українська стратегія Гройсмана» набирає необхідні 5% і входить до парламенту. Однак опонентам дуже цього не хочеться, тому проти партії запущено брудні політичні технології – подається сфальсифікована соціологія, псевдоексперти намагаються переконати людей у нібито «непрохідності» політсили. Таким чином, опоненти Гройсмана бояться, що його команда не дозволить їм займатися оборудками на свою користь.

Власне, для того щоб захистити позитивні починання та зміни в Україні й продовжити розвиток треба продовжити перебування Володимира Гройсмана на посаді прем’єр-міністра, віддавши свій голос за його політсилу. Наразі усе залежить від результатів виборів, усе в наших руках – треба прийти 21 липня на виборчі дільниці й проголосувати за №11 у бюлетені – за стабільний розвиток України.



Отже, чому 21 липня треба голосувати саме за «Українську стратегію Гройсмана» – 11 причин:

1. Україна сьгодні потребує спеціалістів і фахівців, котрі поєднуть знання та досвід у впровадженні реформ у важливих для усієї країни сферах. Найбільше таких професіоналів згуртовано саме в лавах «Української стратегії Гройсмана». Це найсильніша команда фахівців із усіх, що претендують на місця у Верховній Раді.

2. Кожен із тих, кого партія Гройсмана веде до парламенту вже довів свій високий фах, ці люди вже досягли неабияких результатів у поліпшенні життя людей. Ці фахівці йдуть до парламенту продовжувати роботу, а не гаяти час, тож не розчарують, за наш вибір буде не соромно.

3. Робота парламенту – це ухвалення потрібних законів. У команди «Української стратегії Гройсмана» вже є досвід законотворчої діяльності та впровадження проголосованих законів. Саме тому партією будуть подаватися необхідні законодавчі рішення, а також відмінятися такі, що були ухвалені попередніми каденціями депутатів на догоду чиїмось інтересам.

4. Партію до Верховної Ради веде Володимир Гройсман – у чинного Прем’єра нині найвищій рейтинг із тих, хто з часів незалежності країни очлювали Уряд. Саме тому кожен голос 21 липня за «Українську стратегію Гройсмана» – це голос за продовження роботи команди Гройсмана, це продовження реформ і змін, котрі вже тривають в Україні.

5. Цій партії небайдужа Україна – позиція політсили є чіткою й одностайною: вона є проукраїнською та патріотичною.

6. Як уже зауважувалося, у лавах партії згуртовані люди діла із чималим життєвим досвідом – саме тому команда «Української стратегії Гройсмана», на відміну від малодосвідчених молодих політиків, буде вдало протистояти проросійським маніпуляторам. У партії відкидають можливість жодних таємних перемовин із людьми, які мають спільний політичні чи бізнес-інтереси з поплічниками агресора.

7. Іще стосовно досвіду – команда Володимира Гройсмана здатна бути тією силою, котра об’єднає довкола себе нових і молодих політиків, задля спільних результативних дій у розбудові України, задля створення сильної успішної та комфортної для проживання громадян держави.

8. До всього саме ці досвідчені люди з команди Прем’єра здатні ухвалювати професійні антикризові рішення, що в умовах гібридної війни, яка триває уже шостий рік, вкрай потрібно.

9. «Українська стратегія Гройсмана» – це люди, які вже розпочали змінювати до кращого Україну, вони мають чітке розуміння й бачення того, що необхідно зробити і змінити у всіх сферах і галузях. Саме тому ця команда буде відстоювати свої попередні напрацювання та примножувати їх, будуть продовжувати робите те, що інші політики відкладали десятки років.

10. Ця команда складається із людей, які говорять про те, що реально можуть зробити. Вони тримають своє слово, виконують обіцяне. Ці люди професіонали, які тверезо оцінюють реалії, а не політики-популісти, стиль життя яких у змаганні з порожніх обіцянок.

11. Лідера «Української стратегії» Володимира Гройсмана справедливо вважають Прем’єром, що зосереджений на соціальній сфері. Пріоритетом для партії, яку він веде до парламенту, є передусім інтереси звичайних українців.





На правах реклами