Ми у Facebook
20.07.2019, 10:00

На Рівненщині СБУ викрила на хабарі у 300 тисяч доларів США голову райдержадміністрації (+ФОТО, ВІДЕО)

фото з ssu.gov.ua.

Співробітники Служби безпеки України викрили на хабарі голову однієї з районних державних адміністрацій Рівненської області.
Оперативники спецслужби встановили, що посадовець вимагав триста тисяч доларів США від приватного підприємця за вирішення питання про одержання ним права оренди на земельні ділянки для ведення агробізнесу.



Співробітники СБ України задокументували отримання чиновником «авансу» та затримали у службовому автомобілі після отримання наступного «траншу» у розмірі сто тисяч американських доларів. У межах розпочатого кримінального провадження вирішується питання щодо повідомлення посадовцю про підозру в скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу. Триває досудове слідство. Операція проводилась спільно з ДБР під процесуальним керівництвом.

фото з ssu.gov.ua.
фото з ssu.gov.ua.


фото з ssu.gov.ua.
фото з ssu.gov.ua.


Про це повідомляє Пресцентр СБ України.

Нагадаємо, у ході протидії незаконному обігу прекурсорів співробітники Служби безпеки України блокували контрабанду псевдоефедрину до нашої країни.

Оперативники спецслужби задокументували, що куратори з Росії залучали мешканців Дніпропетровської області до поширення у соціальних мережах неправдивих провокаційних матеріалів, які впливають на електоральні настрої населення.





На правах реклами