Ми у Facebook
30.07.2019, 16:02

Як рівняни відреагували на навчання нардепів?

Фото Олександра Ковальчука у мережі Фейсбук

Навчання у самому розпалі.
Нагадаємо, як повідомляло ОГО, майже три сотні "Слуг народу", які перемогли на дострокових виборах у парламент, зібралися на спеціальну школу, в Трускавці, аби навчитися бути парламентарями. Як повідомляло ОГО, на навчання вирушили й нардепи з Рівненщини.

Активно учаться, зокрема, рівняни Дмитро Соломчук та Олександр Ковальчук.

Ось які коментарі користувачі Фейсбука залишили під дописом Дмитра Соломчука:

Віталій Голубєв: Якраз розумні люди не соромляться вчитись і відкриті новому. Не раз бачив на бізнес-тренінгах як власники, перші особи бізнесів уважно слухають, дискутують, беруть участь у вправах, діляться досвідом. А деякі їхні підлеглі, яким ще вчитись і вчитись, раз у раз поглядають у телефон...) Впевненість, що все знаєш - шкідлива, а надто в наш динамічний час. Тому ідея з навчанням депутатів - слушна.

Serhii Sabo: Суспільство ще не доросло до того, що вчитися це круто, що розумні люди це в майбутньому хороші керівники. Тому ви великі молодці, а що того, чи буде якісний майбутній парламент, це зможемо побачити тільки на практиці. Тому бажаю успіху вам з тим, бо підняти довіру до ВРУ в очах українців буде дуже важко.

Denys Marchuk
: В час, коли у всіх сферах життя панує турболентна швидкість, навчання точно буде тільки на користь. Бачу поряд на фото Мокана, йому вітання.

Елена Мартынчук: Як жеж я вам заздрю)) Приємно бачити натхненні просвітлені обличчя!) Бажаю стати потужною командою, яка витягне Україну з багна.

Олександр Ковальчук отримав вітання від користувачів, а також відома рівнянка Надія Гладкевич зазначила таке: "Початок мені подобається".





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ