Ми у Facebook
30.07.2019, 20:51

Браслет з паракорду – це стильно і зручно

Браслети з паракорду традиційно використовуються в якості інструменту для виживання в екстремальних ситуаціях. Однак ця річ не обов’язково повинна знаходитися на руці військового чи туриста.
Вона може бути стильним аксесуаром для повсякденного життя. Саме такі чоловічі браслети купити можна тут – https://klamra.com.ua/bracelets-with-beads/. Чому ж вони є вдалим вибором не лише для виживання в дикій природі?

Стиль


Майстерно сплетений браслет виглядає дуже стильно. Завдяки латунним намистинам він перетворюється на вишуканий та оригінальний аксесуар. Його можна комбінувати з різними стилями одягу: від пляжних шортів до ділового костюму. Також він органічно виглядає з наручними годинниками, іншими браслетами з різних матеріалів.

Універсальність – одна з ключових переваг такого виробу. Він водночас виглядає і стримано, і невимушено. Його можна виготовляти зі шнурів одного чи кількох кольорів, прикрашати різноманітними намистинами та іншими декоративними елементами.

А ще браслет з паракорду не натирає руку завдяки гладкій поверхні. Його можна носити навіть у сильну спеку, коли ви пітнієте. Синтетичний шнур не насичується вологою, тому лишається легким та позбавленим неприємного запаху.

Надійність


Вам зовсім не обов’язково вирушати в гори, щоб оцінити надійність браслету з паракорду. Він чудово витримує вплив таких зовнішніх факторів:

• Вода.
• Піт.
• Сонячні промені.
• Холод та спека.
• Сіль.

Аксесуар не вицвітає та не руйнується, навіть якщо ви постійно тримаєте його на руці. Браслет можна не знімати в душі чи на пляжі. Це дійсно зручно.

Паракорд – це легка і міцна мотузка, яка спочатку використовувалася для виготовлення парашутів. Її навіть брали з собою космонавти 82 місії «Шатл» для ремонту телескопу Хаббл. Завдяки великій кількості щільно переплетених ниток мотузка не займає багато місця, але при цьому є дуже надійною.

Доступність


Незважаючи на усі свої переваги, браслет з паракорду є доступним аксесуаром. Його можуть собі дозволити й молоді люди, й солідні чоловіки. При бажанні він перетворюється на цікавий подарунок близькій людині. Це чудова можливість оновити свій стиль, не витрачаючи багато грошей.

Економія досягається і завдяки універсальності браслету. Ви можете замінити ним одразу кілька аксесуарів для різних стилів одягу. Замість них є одна річ, яка до того ж ще й відрізняється досить низькою ціною.

Декоративний чи екстремальний?


Важливо відрізняти декоративні браслети з паракорду від аксесуарів, які призначені для виживання. Останні є менш елегантними, однак їх можна розплітати та використовувати шнур для різних потреб. Декоративні браслети не розплутуються, оскільки виконують лише функцію прикраси. Однак для повсякденного використання цього цілком досить.

Якщо ви часто ходите в походи чи займаєтеся іншими видами активного відпочинку, можете додатково придбати ще один браслет з плетеного паракорду. Зазвичай такі вироби коштують менше в порівнянні з декоративними, однак не поєднуються з повсякденним одягом чи діловим костюмом.





На правах реклами