Ми у Facebook
03.08.2019, 08:40

Рівненщина: Щоб вбити односельчанина, чоловік організував злочинну банду

Зловмисників оперативно знайшли правоохоронці. Учасникам організованої злочинної групи загрожує покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Нагадаємо, 7 лютого у селі Старе Село Рокитнівського району з вогнепальної зброї на території власного домоволодіння вбили місцевого 30-річного жителя.

Досудове розслідування встановило, що 28 річний місцевий житель села Старе Село з метою умисного протиправного заподіяння смерті односельчанину, з яким мав неприязні відносини та вчинення інших злочинів організував та очолив стійке угрупування, до якого залучив як виконавців трьох жителів Володимирецького району, які раніше притягувались до кримінальної відповідальності.

Відповідно до заздалегідь розробленого та узгодженого між учасниками угруповання злочинного плану організатор, особисто привіз у населений пункт, де проживала жертва, «кілерів», яких забезпечив житлом, транспортом та зброєю.



Виконавці чекали жертву поблизу його будинку, а розстрілявши упритул, втекли на мотоциклі, який разом із іншим знаряддям злочину заховали і покинули в лісі.

Досудове розслідування завершене та обвинувальний акт стосовно 4 членів організованої злочинної групи скерований до суду. Учасникам організованої злочинної групи загрожує покарання у вигляді довічного позбавлення волі.






На правах реклами