Ми у Facebook
05.08.2019, 14:00

ФОТО: На вихідних топило Одеську область

Внаслідок переміщення активного циклону 3 серпня в Одеські області відбулись сильні зливи, що призвело до тимчасового порушення транспортного сполучення, затоплення окремих ділянок місцевості та підтоплення домогосподарств і підвальних приміщень будинків.
- В с. Павлівка Арцизького району сталось підтоплення дощовою водою дванадцяти приватних домогосподарств.











- В Арцизькому районі за межами с. Плоцьк о 15:37 внаслідок порушення проїзду на автошляху застрягли автомобіль швидкої медичної допомоги, пасажирський автобус на два легкових автомобіля.



- Протягом ночі внаслідок інтенсивних опадів та вітру сталось порушення руху транспорту, підтоплення окремих ділянок місцевості.

За інформацією Державної служби України з надзвичайних ситуацій, з 3 по 4 серпня 2019 року в Одесі випала двомісячна норма опадів.

"Потужні дощові потоки рознесли по вулицях міста гори випадкового сміття, бруду і каменів. На Деволановському спуску вирвало зливовий колектор, в результаті чого каміння, землю і фрагменти асфальтного покриття були змиті на Митну площу. Також сильний дощ став причиною сходження грунту на вул. Балківську з насипу моста, розташованого біля Автовокзалу", - йдеться на сайті міської ради Одесси.

За матеріалами ГУ ДСНС в Одеській області, міської ради Одесси.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ